Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Március 06. 17:28, péntek | Bulvár

Ariana Grande: „Majdnem meghaltam”

Ariana Grande: „Majdnem meghaltam”

Keresztanya lesz Taylor Swift

Előkelő helyen debütált a Class40-en Taylor Swift vadonatúj felvétele a Style, a népszerű énekesnő ráadásul a magánéletében is váratlan örömök elé néz:rövidesen barátnője babájának keresztszülője lesz. Ariana Grande azonban épp csak túlélte sikerdala előadását, a sztárt ugyanis váratlan baleset érte.

Taylor Swift Style című felvétele még csak a héten debütált a Class40 slágerlistáján, a gyönyörű hangú énekesnő újdonsága azonban máris előkelő helyen áll. A szőke szépség közösségi oldalán jelentette be, hogy Jaime King második babájának keresztanyja lesz. „Találjátok ki, hogy ki lesz ennek az apróságnak a keresztanyja…” – írta a helyes kép mellé, amelyen barátnője gömbölyödő pocakját fogja. A szerencsés baba mindenben számíthat majd az énekesnő támogatására:„Taylor örökké vigyázni fog rád” – ígérte a csöppségnek édesanyja.

A hét másik nagy győztese Ariana Grande Love Me Harder című sikerdala, amelynek legutóbbi élő előadása során az énekesnőt váratlan baleset érte. Ariana élete a koncertje kellős közepén került veszélybe egy meghibásodott felvonó miatt. A Honeymoon turné kansasi állomásán a 21 éves sztár vadonatúj dalát énekelte, amikor az őt magasba emelő lift vízszintesbe fordult és ő kis híján kiesett belőle. „Majdnem meghaltam” – nyilatkozta az események kapcsán Ariana, aki a szorult helyzetben is profikhoz méltóan viselkedett és folytatta produkcióját. A Love Me Harder a Class FM slágerlistáján már a 12. pozíciót tudhatja magáénak.

Ellie Goulding Love Me Like I Do című felvétele továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, újabb 17 helyet javítva első helyen végzett a Class40 slágerlistáján és ezzel másodszor is a hét nyertese lett. A szürke ötven árnyalata című film betétdalaként ismertté vált romantikus felvétel a magyar hallgatók szívébe is belopta magát, a film legszexibb jeleneteit tartalmazó videoklipet pedig már több mint 107 milliószor látták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.