Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Szeptember 30. 15:23, kedd | Helyi
Forrás: lvp/RTVE

Egy asztalnál a hét esztergomi polgármesterjelölt

Egy asztalnál a hét esztergomi polgármesterjelölt

Hosszú egyeztetést követően összejön a hét polgármesterjelölt közös szereplése, melyet az RTVE internetes felületén élőben közvetít majd.

A jövő szerdai eseményt végül azonos feltételek mellett, mind a hét jelölt elfogadta, így lehetőség nyílik arra, hogy az esztergomi lakosok jobban is megismerhessék a jelölteket, olvasható az RTVE oldalán. Az RTVE az info@rtve.hu e-mail címre várja az érdeklődő választópolgárok kérdéseit is.

A hét jelölt, egy közös felhívást tett közzé:

Tisztelt Esztergomi Választópolgárok!

Örömmel tesszük közzé, hogy hosszas egyeztetés eredményeképpen sikerült egyezségre jutnunk a közös polgármesterjelölti bemutatkozó fórum ügyében, miután mindenki számára egyértelművé vált, hogy az eseménynek csak akkor van értelme, ha azon mindenki részt vesz. A szervezés során fontosnak tartottuk a demokratikus elvek, az esélyegyenlőség érvényesülésének a biztosítását, a lebonyolítás részleteinek közös megegyezésen alapuló kidolgozását. Ennek eredményeképpen a bemutatkozó fórum 2014.10.08-án, (szerdán) 10 órakor kezdődik, mind a hét polgármesterjelölt részvételével, az RTVE élő internetes adásában, közönség nélkül. A KTV-nek is lehetőséget biztosítottunk a közvetítésre, a visszajelzés még nem érkezett meg.

A jelöltekhez a kérdéseket a választópolgárok előzetesen írásban tehetik fel a különböző internetes felületeken, 2014.10.05-én (vasárnap) estig. Ez a nyilvános megmérettetés lehetőséget adhat arra, hogy a jelöltek által – ugyanazon kérdések vonatkozásában – adott válaszok megismerhetőek legyenek a nézők, a választópolgárok számára, biztosítva ezzel a döntés megkönnyítését a szavazás során. A jelöltek demokratikus célja nem is lehet más! Kérjük a Tisztelt Választóinkat, hogy a „Vélemény” rovatban szíveskedjenek feltenni azokat a kérdéseket, melyekre az élő adásban választ szeretnének kapni minden jelölttől, hogy legyen összehasonlítási alapjuk, október 12-én kinek a neve mellé érdemes az X-et tenni. A kérdéseket természetesen feltehetik a jelöltek facebook oldalán, vagy a honlapján is. A kérdéseiket előre is köszönjük.

Az esztergomi hét polgármesterjelölt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT