Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Július 28. 07:44, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Rablások, esztergomi Himalájás siker, nyeremények – Heti hírek

Rablások, esztergomi Himalájás siker, nyeremények – Heti hírek

A két hete történt utazási iroda kirablása után újabb rablási ügyben nyomoznak az esztergomi rendőrök... Faág tört autót a Kis-Duna sétányon... Egykori esztergomi főiskolás a Himaláján... Hírösszefoglaló!

Újabb rablás Esztergomban - most üzlet volt a célpont
Kirabolták Esztergomban a dobogókői bevásárlóközpont egyik üzletét csütörtök éjjel. Meg nem erősített információk szerint az ismeretlen elkövető vagy elkövetők jelentős anyagi kárt okoztak.

Ők az esztergomi utazási iroda fegyveres rablói - VIDEÓ
Felvette a biztonsági kamera a két fegyveres rablót, akik a közelmúltban kiraboltak egy utazási irodát Esztergomban. A két tettes sapkában is napszemüvegben álcázta magát.

Ők az esztergomi utazási iroda fegyveres rablói - VIDEÓ

Faág tört autót a Kis-Duna sétányon - FOTÓK
Egy letört faág tört össze egy személyautót Esztergomban a Kis-Duna sétányon múlt héten. A hatalmas faág betörte a kocsi hátsó szélvédőjét. A helyszínre további veszély feltárása miatt a tűzoltók is kivonultak.

Egykori esztergomi főiskolás jutott fel a világ 12. legmagasabb hegycsúcsán
Feljutott a Föld 12. legmagasabb hegycsúcsára, a 8051 méteres Broad Peakre Varga Csaba nagyváradi és Suhajda Szilárd esztergomi-békéscsabai hegymászó - közölte a Duna televíziós csatorna Hazajáró című műsorát gyártó cég.

Új kilátó épül a Pilisben
A Pilisi Parkerdő Zrt. turisztikai fejlesztései sorában egy hajdani geodéziai torony születik újjá kilátóként. A régóta tervezett új kilátót várhatóan már az őszi kirándulószezonban átadják a nagyközönségnek.

Zrínyi Miklós mesteredzője a Magyar Edzők Társaságában - interjú
Zrínyi Miklós, a kick-box sport első mesteredzője, a válogatott szövetségi kapitánya és light-contact, kick-light szövetségi edző is tagja lett a nemrégiben újjáalakult Magyar Edzők Társaságának.

Fiatal művész veszi át Baróti István helyét a Bazilika orgonájánál - VIDEÓVAL
A nemrég elhunyt Baróti István fiatal tanítványa, Kováts Péter veszi át a nemzetközi hírű orgonaművész és karnagy helyét az esztergomi Bazilika orgonájánál, közölte a fidelio.hu.

Nyereményözön! Wellness hétvége, egészség-csomag, napszemüveg
Nyereménydömping az InfoEsztergom.hu-n! Három kérdés megválaszolásával esélyes lehet bárki a NeMaradjLe.hu wellness hétvégéjére, a Nidolife egészségcsomagjára és memóriapárnára és a Nubuu eredeti Diesel napszemüvegére.

Szakemberek A-Z-ig: hatékony nyomtatott és online cégnépszerűsítés – AKCIÓ

Szakemberek A-Z-ig: hatékony nyomtatott és online cégnépszerűsítés – AKCIÓ
Szakemberek A-Z-ig – nyomtatott és online cégnépszerűsítő kampány havi 10 ezer forintért! Legyen a központban és jelenjen meg a Szuperinfó Esztergom-Szentendre kiadványban illetve az InfoEsztergom.hu hírportálon is!

Még több hír és program az InfoEsztergom.hu rovataiban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT