Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Október 23. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Többen pályázhatnak hűtő- és fagyasztócserére

Többen pályázhatnak hűtő- és fagyasztócserére

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 25-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramot. A tárca a pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket, és minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély számára lehetővé teszi a programban való részvételt - olvasható közleményükben.

Az állami, vissza nem térítendő pályázati támogatással a pályázók csökkentett vételáron szerezhetik be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket. A pályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 27-én, 0:00 órától lehet.

A pályázatok a 2014. október 27-e és 2014. november 30-a közötti időszakban, régiónként eltérő időpontokban, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük a www.magyarorszag.hu oldalon, továbbá a pályázathoz elektronikusan csatolt lakcímkártya-másolattal szükséges igazolniuk állandó lakcímüket vagy tartózkodási helyüket.

A benyújtás régiónként és pályázói körönként eltérő időszakokban lehetséges a Pályázati Útmutatóban részletezetteknek megfelelően. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók előnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi időpontban nyílik meg.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati honlapon és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.