Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Február 20. 11:53, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

70 doboz cigi volt a zsákmány- elkapták

70 doboz cigi volt a zsákmány- elkapták

Kikért 70 doboz cigarettát, majd fizetés nélkül távozott egy férfi Bajnán múlt héten. A rendőrök szerdán elfogták a gyanúsítottat.

Bajnán sétált be egy dohányboltba T. József február 13-án. 70 doboz különböző márkájú cigarettát kért és egy nylon zacskót, melybe belepakolhatta a dohánytermékeket. Mikor az eladó közölte vele az árat, az 50 éves férfi fizetés nélkül távozott. Az alkalmazott részletes személyleírást adott a tettesről, ez alapján ismert rá Héreg körzeti megbízottja, mikor 2014. február 19-én szembe találkozott vele a faluban. Megkérdezte tőle, mit tud a szomszédos településen történt bűncselekményről, mire a férfi bevallotta, hogy ő követte el azt és az eltulajdonított cigarettából még van a lakásán, illetve gépkocsijában. T. Józsefet a rendőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a lopott cigi egy részét prostituáltaknak adta fizetségért az általuk nyújtott szexuális szolgáltatásért, a többit pedig megtartotta magának. T. József ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Dorogi Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.