Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2018. Május 25. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

A világ legjobb 12 képe közt Duna-partunk fotója!

A világ legjobb 12 képe közt Duna-partunk fotója!

Több tízezer kép közül bekerült az amerikai National Geographic napi válogatásának legjobb 12 fotója közé nemrégiben Nagy László képe, ami a Táti szigetnél készült a Duna-parton.

A kép címe: Aranyhíd ível át a Dunán

„A Duna partján jártam fotózni, mikor észrevettem, hogy a lemenő Nap utolsó sugarai pont oda esnek, ahol egy kisfiú egy hosszú bottal játszott. Ahonnan a fotót készítettem teleobjektívvel, úgy nézett ki, mintha a Nap hosszú tükörképét próbálta volna megérinteni a botjával” – írta a képről Nagy László fotós.

Gratulálunk az elismeréshez és a látványos képhez! - Itt a TOP 12 fotói!

A napi legjobbak az úgynevezett Daily Dozen, amibe a National Geographic szerkesztői a világ minden pontjáról érkező több tízezer kép közül választják ki a legszebb tizenkettőt.

Így készült a fenti kép:

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 07:56, hétfő | Helyi

Az igazságra való törekvésről szól az idei Ökumenikus Imahét

Elkezdődött vasárnap az Ökumenikus Imahét a Bazilikában tartotta első istentisztelettel. Az ünnepi héten a négy történelmi egyház papjai, lelkészei és a hívők közössége együtt vesz részt.

2019. Január 20. 18:08, vasárnap | Helyi

Jótékonysági árveréssel segít a Dorogi FC

A teljes bevételt az árverés szervezői Tomek Zoltán nyíregyházi szurkoló megsegítésére ajánlják fel, akinél hónapokkal ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak, és most ismét kórházba került.

2019. Január 20. 18:00, vasárnap | Helyi

Baleset történt Dorogon

Olvasónk küldte a fotókat.

2019. Január 20. 10:31, vasárnap | Helyi

Újabb szélhámos próbálkozik Kertvárosban

Esztergom-Kertvárosban ismét szélhámos jár, ezúttal a gázszolgáltató nevében próbálkozik - hívta fel a figyelmet olvasónk!