Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Szeptember 08. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Ami mégsem igaz az orvoslásban – Lenkei Gábor előadása Esztergomban

Ami mégsem igaz az orvoslásban – Lenkei Gábor előadása Esztergomban

Emberhez méltó életminőség címmel tart előadást Esztergomban szeptember 20-án a Cenzúrázott egészség szerzője. Lenkei Gábor a köztudatban tévesen elterjedt dogmáról bizonyítja be, hogy nem igazak.

Az orvos, aki tíz évvel ezelőtt nyíltan szembeszállt a gyógyszermaffiával, állja a sarat, sőt mára közel 50 ezer rajongónak ad tanácsot a facebookon keresztül. Népszerűségének titka, hogy állításait mindig tudja bizonyítani, szakmailag maximálisan felkészült; előadóként pedig lebilincselő a humora. Bejárta már az országot, több tízezreknek tartott előadást, de Esztergomban most először kapott felkérést.

Lenkei Gábor szeptember 20-án, pénteken 17 órakor várja az érdeklődőket előadásával a művelődési házban. Az előadás 2.5 óra szünet nélkül. A belépő ára mindössze 500 forint, hogy bárki megtehesse, hogy eljön. (Lenkei Gábor sehol sem kér tiszteletdíjat, ez az összeg a szervező költségeit állja.)

Dr. Lenkei Gábor Miskolcon született. A debreceni egyetem orvosi karán végzett summa cum laude, azaz kitűnő eredménnyel 1986-ban. Dolgozott kutatóorvosként, belgyógyászként és szülész-nőgyógyászként. 2009-ben megalapította a Jog az Egészséghez Egyesületet, s számos könyvet írt egészség témájában. Legnépszerűbb könyve, a Cenzúrázott egészség című, alapjaiban rengette meg a Magyarországon megkövült dogmákat egészség és gyógyszer témájában. Folyamatosan tart előadásokat Magyarországon színházakban, művelődési központokban. Számos - a köztudatban tévesen elterjedt dogmáról bizonyítja be, hogy nem igazak. Például a koleszterin-hisztériáról, a só fogyasztás állítólagos ártalmasságáról, a „magas” vérnyomásról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.