Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 24. 07:43, péntek | Helyi
Forrás: ügyészség

Baltával támadt az állítólagos gyerekmolesztálóra egy férfi Dömösön

Baltával támadt az állítólagos gyerekmolesztálóra egy férfi Dömösön

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség egy dömösi férfivel szemben.

Az elkövetőnek augusztus 23-án este gyermeke azt állította, hogy egy ismeretlen férfi a játszótéren megfogdosta a testének több részét. A gyermek elmondása alapján a vádlott a molesztálóként tévesen azonosította a sértettet, aki a gyermekhez egyáltalán nem ért.

Az elkövető a gyermeke által közöltek miatti felháborodásában rögtön magához vett egy kisbaltát, amellyel egy dömösi szórakozóhelyhez ment. Annak kerthelyiségében felelősségre vonta sértettet, hogy miért molesztálta a gyermekét, eközben szidalmazta és a magával vitt kisbaltával hadonászott.

A sértett a presszó belső helyiségébe menekült a vádlott elől, és kérte a pultost, hogy értesítse a rendőrséget. A férfi a sértett után ment a kisbaltával felé hadonászva, ennek során az előle folyamatosan menekülő sértett kezét legalább két alkalommal megütötte.

A sértettnek a bántalmazás következtében a bal kézfején és a jobb felkarján keletkeztek horzsolásos sérülései.

Az ügyészség a büntetett előéletű elkövetővel szemben a vádiratban végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, amelyet az Esztergomi Járásbíróság bírál el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.