Városlista
2018. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2018. Február 13. 09:15, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Beosont egy kertvárosi családi házba és mobilokat lopott – Vádat emelnek ellene

Beosont egy kertvárosi családi házba és mobilokat lopott – Vádat emelnek ellene

Az esztergomi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást N. János helyi lakos ellen.

A gyanú szerint a férfi január 7-én 23 óra 40 perc körül egy kertvárosi családi házba bejutott és egy szobából két mobiltelefont ellopott, majd sietősen távozott. A lakók észrevették a lopást és értesítették a rendőröket. A járőrök a bejelentéstől számított 30 percen belül Esztergom-Kertvárosban a Pozsonyi úton igazoltatták a tettest. Nála a két ellopott telefont megtalálták. N. Jánost a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a telefonokat lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon a gyanúsítottal szemben a nyomozást befejezték és a keletkezett iratanyagot bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 22. 17:22, csütörtök | Helyi

Jelentkezz tartalékos katonának!

Toborzó időpontja: március 8., 9.30-11.00 óra Helyszín: Esztergom, Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza a Deák Ferenc utcában.

2018. Február 22. 13:52, csütörtök | Helyi

Citrom 60! - Kerek ünnep egy fergeteges koncerttel!

Tóth József Citrom, szólógitáros 60. születésnapját és a zenekar újjáalakulásának 5. évfordulóját ünnepeli a ComeOn együttes február 23-i koncertjével az esztergomi Sportalsóban.

2018. Február 22. 12:10, csütörtök | Helyi

Közös nagy ünnepre készül Esztergom és Maintal

A németországi Maintal delegációját látta vendégül Esztergom a minap. A találkozón a résztvevők a két város 25 éves testvérvárosi kapcsolatának alkalmából őszre tervezett ünnepség egyeztetésére került sor.

2018. Február 22. 11:48, csütörtök | Helyi

Zárás után nem szolgálták ki, ezért berúgta a dohánybolt ajtaját - VIDEÓVAL

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy csolnoki férfival szemben.