Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2018. Május 16. 15:47, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Besurrant ismerőséhez és ellopta mobilját a 17 éves fiú

Besurrant ismerőséhez és ellopta mobilját a 17 éves fiú

Egy esztergomi üzletnek adatta el ismerősével a lopott telefont az a 17 éves dorogi besurranó tolvaj, akit kedden elkaptak a rendőrök.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 17 éves dorogi fiatal ellen.

A gyanú szerint a fiatalkorú január 24-én éjszaka besurrant egy ismerőséhez és ellopta a mobiltelefonját. A sértett észlelte a lopást, meg is próbálta elkapni az elkövetőt, de az elmenekült a helyszínről.

A gyanúsított később egy ismerősének, a 25 éves R. Dávidnak adta a telefont és megkérte, hogy adja el azt. R. Dávid meg is tette, egy használt mobiltelefonokkal foglalkozó üzletben értékesítette a készüléket Esztergomban.

A dorogi nyomozók kedden fogták el a két férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 07:56, hétfő | Helyi

Az igazságra való törekvésről szól az idei Ökumenikus Imahét

Elkezdődött vasárnap az Ökumenikus Imahét a Bazilikában tartotta első istentisztelettel. Az ünnepi héten a négy történelmi egyház papjai, lelkészei és a hívők közössége együtt vesz részt.

2019. Január 20. 18:08, vasárnap | Helyi

Jótékonysági árveréssel segít a Dorogi FC

A teljes bevételt az árverés szervezői Tomek Zoltán nyíregyházi szurkoló megsegítésére ajánlják fel, akinél hónapokkal ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak, és most ismét kórházba került.

2019. Január 20. 18:00, vasárnap | Helyi

Baleset történt Dorogon

Olvasónk küldte a fotókat.

2019. Január 20. 10:31, vasárnap | Helyi

Újabb szélhámos próbálkozik Kertvárosban

Esztergom-Kertvárosban ismét szélhámos jár, ezúttal a gázszolgáltató nevében próbálkozik - hívta fel a figyelmet olvasónk!