Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Május 24. 09:58, kedd | Helyi
Forrás: tv2.hu

Brutális nagymamától mentettek meg egy kisfiút Esztergomban

Brutális nagymamától mentettek meg egy kisfiút Esztergomban

Egy szomszéd készített videót egy esztergomi nagymama ámokfutásáról, aki a felvétel szerint le is köpte és bottal fenyegette, verhette 10 éves unokáját - minderről számolt be a Tények Extra hétfő este.

Az idős nő azt állítja: nem bántotta a fiút, "csak" azt mondta neki egyszer, hogy dögölne meg az anyjával együtt.

Mindennapossá vált egy esztergomi lépcsőház lakóinak a mindennapos kiabálás és idegőrlő veszekedés, így egyikük a múlt héten videót készített a nagymama ámokfutásáról és arról, ahogy "neveli" 10 éves unokáját. A sokkoló videót sokan megosztották, de végül azt készítője eltávolította az internetről, de ennek ellenére gyors intézkedés történt és a gyermeket elvették a kegyetlen nagymamától. Az iskolába mentek érte, onnan vitték el egy másik városban található gyermekotthonba.

Pikó Ferencné, nem is a hivatalos gyámja a kisfiúnak, de így is egyedül neveli a 10 éves kisfiút, 2 hónapos kora óta. Az idős nő szerint ő soha nem bántotta unokáját, csupán csak csúnyát mondott neki. A felvételek nem ezt bizonyítják, úgyhogy a nagymamának vagy rossz lehet már az emlékezőképessége, vagy az is előfordulhat, hogy nem mond igazat. A szomszédok szerint mindennaposak voltak a veszekedések, a nagymama szerint a videó készítésekor is a kisfiú volt rossz és csúnyán beszélt vele, bár ezt nem hallani a felvételen.

Horváth Szeder Gábor, az Esztergomi Járási Hivatal vezetője a Tényeknek elmondta: amint megkapták az azóta már törölt videó felvételt, azonnal indultak és egy hónapra, ideiglenesen egy otthonban helyezték el a kisfiút. A nagymama szeretné visszakapni az unokáját, mert fél tőle, hogy máshol bántani fogják.

A Tények Extra birtokába került videóból néhány részletét bemutatták hétfő este és a nagymama is megszólalt a riportban.

videó: www.tv2.hu/tenyek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT