Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2019. Január 11. 17:20, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Csaló járja Kertvárost!

Csaló járja Kertvárost!

Legyen körültekintő mindenki és idegeneket ne engedjen az otthonába. A különböző szolgáltatók munkatársai hivatalosan igazolják magukat és a társaságok értesítőkben felhívják a figyelmet az esetleges elvégzendő munkákra.

Olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy pénteken több helyen is próbálkozott egy férfi Kertvárosban, arra hivatkozva, hogy az egyik szolgáltató munkatársa és nála lehet megrendelni a kazánok tisztítását és karbantartását. Magát egy nyakában logó, vélhetően hamis E.On-os kártyával igazolta.

A felhívás megosztója hozzátette, hogy felhívta a társaságot, a cég képviselője pedig elmondta, hogy nem bíztak meg senkit ilyen feladattal, így ez átverés és vélhetően így akar a csaló bejutni a lakásokba.

Az E.On hangsúlyozza: kollégáik párban járnak, logóval ellátott autóval és munkatársaik pedig hivatalosan igazolják magukat.

Legyen mindenki körültekintő és hívja fel családtagja figyelmét a csalók próbálkozására!

Címkék: csaló, kertváros

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 23. 15:00, szombat | Helyi

Ideiglenesen változik az ügyfélfogadás a hivatalban

Egy napon a megszokottól eltérően lehet ügyeket intézni a polgármesteri hivatalban.

2019. Március 23. 11:00, szombat | Helyi

Egyházi fenntartásba kerül a zeneiskola

A képviselők megtárgyalták az Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola fenntartóváltási kezdeményezését is csütörtökön.

2019. Március 23. 08:40, szombat | Helyi

Malacokat akart lopni, de az állatok gyorsabbak voltak, mint a tolvaj

Az állatok gyorsabban futottak, mint a tolvaj, ezért nem tudta elkapni őket. Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2019. Március 23. 08:02, szombat | Helyi

Elkaptak Leányváron egy körözött nőt

Hat személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő pénteken térségünkben a rendőrök. Köztük egy körözött nőt Leányváron.