Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 09. 18:28, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Dömösi családi házzal ismét díjat nyert Dankó Kristóf

Dömösi családi házzal ismét díjat nyert Dankó Kristóf

Átadta az Év Homlokzata díjakat csütörtökön a Baumit.

A pályázatra öt kategóriában összesen 286 nevezés érkezett. A szakmai zsűri végül 1-1 millió forinttal járó Év Homlokzata 2018 díjakkal jutalmazta a legkiválóbb szakembereket.

Egy dömösi családi házzal Dankó Kristóf, Dorog főépítésze nyerte el a családi ház kategória első díját. Ezzel ismét elismerést gyűjtött be a közelmúltbeli megyei Év háza díjátadást követően.

Díjazottak:

• családi ház: Dömös, pályázó Dankó Kristóf építész és DKD Kft. kivitelező
• társasház: Szeged, Árboc utca, pályázó Plusz Építő Kft., mint kivitelező (építész: Török Csongor)
• középület: Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékparkpark Gyógynövényház, pályázó: Bezso Bau Kft., mint homlokzati kivitelező (építész: Tér és Forma Építész Iroda)
• energetikai felújítás: Zalaegerszegi Cseperedő Bölcsőde és Petőfi Utcai Tagóvoda pályázó Szabau Invest Kft., mint kivitelező (építész: Zala Art Építésziroda Kft)
• műemlék: Budajenői Műemlék Magtár, pályázó Csóka Balázs építész (kivitelező: Maros 35 Bt.).
A közönségszavazáson a legtöbb online voksot egy budapesti családi ház kapta, melynek kivitelezője a Casa Nostra Bau Kft. volt.
A Baumit ügyvezetői különdíjat, melynek értéke 500-500 ezer forint két épület kapta, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Budapesti Campusa, a pályázó a Jahoda és Páricsy Építésziroda Kft., illetve a Boldogfalvi Farkas család bagodi kápolnája és temetkezési helye. Pályázó: Végh és Tuboly Kft. (kivitelező).

Forrás: Baumit

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 14:56, szombat | Helyi

Halálos légi baleset történt Máriahalomnál

Lezuhant egy légi jármű, egy girokopter Máriahalom térségében, a pilóta meghalt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján szombaton.

2019. Április 20. 10:27, szombat | Helyi

Megszépült a Babits-ház – VIDEÓ

Elkészült a híres aláírásfal felújítása. Előkerült néhány új aláírás is. Az RTVE VIDEÓJA.

2019. Április 20. 05:00, szombat | Helyi

Színes programokkal folytatódik a Sonkaszegő

Színes programokkal, népszokásokkal és koncertekkel is várja a Sonkaszegő Fesztivál Esztergomban a közönséget Húsvét hétvégéjén.

2019. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Mozgásban az erő! - Esztergom futás és sportnap május 1!

Ingyenes nevezés, értékes nyeremények, ingyenes bemutatók és izgalmas programok. Ne hagyd ki május elsején a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programjának 6. állomását Esztergomban!