Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Január 24. 08:04, kedd | Helyi
Forrás: mti

Egy rakás körözöttet fogtak el a rendőrök a térségben

Egy rakás körözöttet fogtak el a rendőrök a térségben

Öt körözött személyt fogtak el a rendőrök hétfőn a megyében. Az esztergomi, tatabányai és oroszlányi egyenruhások is használták bilincseiket.

A rendőrök hétfőn 9 óra 55 perckor Esztergomban, a Kiss János altábornagy utcában igazoltattak egy 54 éves tatabányai lakost. Megállapították, hogy a férfi ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság tartási kötelezettség elmulasztása miatt rendelt el körözést. A járőrök a férfit elfogták.

Szintén elfogatóparancs volt érvényben egy tatabányai lakos ellen, akit hétfőn 11 óra 10 perckor Tatabányán, a Bárdos László úton ellenőriztek a tatai rendőrök. A 34 éves férfival szemben a Komáromi és a Tatai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt adott ki körözést. A járőrök a férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök hétfőn 12 óra 10 perckor Tatabányán, a Kós Károly úton igazoltattak egy helyi férfit. A 35 éves férfival szemben a Tatabányai Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

Az oroszlányi rendőrök hétfőn 14 óra 5 perckor Oroszlányon, a Haraszthelyi úton igazoltattak egy férfit. Az érpataki lakos ellen lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt az Oroszlányi Rendőrkapitányság elfogatóparancsa volt érvényben.

Szintén az oroszlányi rendőrök fogták el azt a 42 éves nőt, aki ellen a Sárvári Járásbíróság állatkínzás elkövetése miatt adott ki körözést. A járőrök hétfőn 16 óra 40 perckor Dad belterületén igazoltatták a keresett személyt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT