Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 26. 14:38, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Elhatárolódás!!!

Elhatárolódás!!!

Az infoesztergom.hu weboldal hivatalos facebook felületei csak és kizárólag az infoesztergom és infopárkány közösségi oldalak.

Az infoesztergom.hu az elmúlt években a térség és Esztergom meghatározó oldalává nőtte ki magát. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy igyekeztünk nem megosztó, hanem a közösséget, itt élőket összefogó tartalmakat az olvasók részére előállítani. A tartalmainkat rengetegen átvették, megosztották, köszönjük szépen. Azoknak is, akik esetleg csak azért tették mindezt, hogy saját követőik számát növeljék a facebookon.

Az infoesztergom.hu 2017 februárja óta csak két közösségi portált szerkeszt: az infoesztergom és infopárkány oldalakat, és ezen a jövőben sem kíván változtatni, azaz az itt található információk azok, amelyek szerkesztőségünk jóváhagyásával kerülnek fel az oldalra. Hogy más közösségi oldalak milyen egyéb hírekkel együtt osztják meg a mi írásainkat, azt nem tudjuk, nem is kívánjuk ellenőrizni, ahhoz jogunk sem lenne. Bízunk benne, hogy több mint ötezer követőnk ahogy eddig is, úgy ezt követően is a saját felületeinken keresztül tart velünk, igyekszünk meghálálni a bizalmat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT