Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Július 26. 04:00, szerda | Helyi
Forrás: kemoh

Elstartolt a 11. országos utánpótlás focitábor Bajóton

Elstartolt a 11. országos utánpótlás focitábor Bajóton

Idén is rengetegen érkeztek a Bajót-Gyula Országos labdarúgó utánpótlás edzőtáborba, ahol ezúttal az U14-es korosztály rúgja majd a bőrt egy héten keresztül.

Az edzőtábor a korábbi évekhez hasonlóan két helyszínen zajlik majd: Bajóton kedden ünnepélyes megnyitóval kezdődött, pénteken már Gyulán folytatódik köszönhetően a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémiával való évek óta tartó gyümölcsöző együttműködésnek. A résztvevő fiatal focisták addig is napi két edzéssel, edzőmérkőzéssel és számos kiegészítő programmal hangolnak a hétvégi megmérettetésre, melyen majd egy nemzetközi tornán vesznek részt.

Az ünnepélyes megnyitón Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke megköszönte a szülőknek, hogy elhozták és elengedték a táborba gyermekeiket, az önkénteseknek, hogy rendszeresen biztosítják a tábor létrejöttét és Bajótnak, aki vendéglátóként évről évre bizonyítja, nem csak az az anyagiakon múlik, fontosabb a jó szándék, az akarat és a szeretet – a gyerekek felé és a labdarúgás felé – hogy határtalan eredményeket érjünk el.

Az idei edzőtáborba nemcsak hazai futballrajongók jelentkeztek: Felvidékről és Vajdaságból is érkeztek résztvevő gyermekek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.