Városlista
2019. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 25. 11:32, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Elvették tőle a kocsikulcsot, dühében törte-zúzta saját autóját az ittas férfi

Elvették tőle a kocsikulcsot, dühében törte-zúzta saját autóját az ittas férfi

Garázdaságért vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan akart vezetni, de azt megakadályozták kollégái. Dühében erre megrongálta a saját autóját.

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy férfival szemben, aki amiatti dühében, hogy elvették tőle a járműve indítókulcsát, az autóhoz lépett, annak első szélvédőjét könyökkel betörte, a hátsó lámpáját kitörte, a hátsó csomagtartón lévő spoilert letépte, valamint több alkalommal belerúgott a kocsiba, mellyel kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsított – közölte az ügyészség.

A vádlott 2018. december 8-án este céges rendezvényen vett részt egy nyergesújfalui vendéglőben, ahova kocsival érkezett. A rendezvényen a vádlott ittas állapotba került, ahonnan járművel akart távozni.

Egyik kollégája megpróbálta lebeszélni a vádlottat arról, hogy járműbe üljön, azonban a férfi nem hallgatott rá. Ezért az elkövetőt a munkatársa követte, és úgy akarta megakadályozni azt, hogy a vádlott ittasan autót vezessen, hogy kivette annak kabátzsebéből a jármű indítókulcsát.

A vádlott emiatt dühös lett, és a saját autóját úgy megrongálta, hogy az erőszakos magatartása egyben kihívóan közösségellenes is volt, ezzel a garázdaság vétségét követte el.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat jóvátételi munka elvégzésére ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 04:00, péntek | Helyi

Letartoztatták a két esztergomi betörőt

Elrendelte a bíróság a két férfi letartóztatását csütörtökön.

2019. Április 18. 15:43, csütörtök | Helyi

Csúnyán nekiment az oszlopnak Dömösön - FOTÓK

A sofőrt a mentők egy szabadnapos tűzoltó segítségével emelték ki az autóból és kórházba szállították.

2019. Április 18. 14:55, csütörtök | Helyi

A Világ Év Autója lett az új Suzuki Jimny

Rangos elismerésben részesült a vadonatúj Suzuki Jimny: a 2019-es Világ Év Autója versenyen (World Car Awards – WCA) első helyen végzett a Világ Év Városi Autója kategóriában.

2019. Április 18. 11:58, csütörtök | Helyi

Unokák! Értékes díjakat nyerhettek!

Pályázati felhívás óvodásoknak és kisiskolásoknak!