Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Kevesen tudják mi mindenen ment keresztül Fásy Ádám, hiszen a reflektorfényben élő tévés személyiség gyakran titkolta családja és saját egészségi állapotát a közönség előtt.

Most azonban a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában vallott arról, hogy ismét daganat van a lábában.

Tragédiából is kijutott Fásy Ádámnak, akit a televízió képernyőjén mindig vidámnak láthat a közönség. A mosoly mögött azonban volt, hogy súlyos terhek is nyomták a mulatós énekes vállát. A Frizbi felvételén is elcsukló hangon beszélt fia elvesztéséről, aki a karjai között halt meg, halálközeli élményben azonban Fásynak is volt része néhány évvel ezelőtt, amikor is egy óriási daganatot operáltak ki a bal lábából.

- Ez egy gyermekfej nagyságú daganat volt a bal combomban. Annyira megnőtt, hogy elkezdte nyomni a vénát, majd elkezdett zsibbadni a lábam. Seffer tanár úrék megoperáltak, de később komplikációk léptek fel. Miután hazaengedtek, otthon elfertőződött ez a seb. Borzasztó kálvárián mentem keresztül - mesélte Fásy Ádám, aki Hajdú Péter kérdésére elárulta, bármi megtörténhetett volna, még az is, hogy elveszíti a lábát.

- Nagyon keveset tudtam magamról, mert eszméletkihagyásaim voltak, nem tudtam, hogy mi történik, csak pörögtek az események. Egy 20 perces rutinműtétből 3 órás műtét lett. A vége happy end lett, hiszen itt vagyok, de még mindig nincs vége. Egy 8x13 centis szövetanyag bennmaradt a vénámban, azt nem tudták lefejteni. A szakemberek azt gondolták, hogy be fog tokosodni, de nem így történt, hanem elkezdett nőni. A bal lábamban ugyanott így ismét van egy daganat, nem akkora, mint volt, de zsibbad a lábam - magyarázta Fásy, aki hozzátette: próbálja megoldani, hogy ne lássák a közlekedését, illetve mozgáskultúráját, ezért lehet az, hogy a közönség olykor mit sem sejt a problémáiból.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.