Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Február 23. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Folytatódik Védőháló az esztergomi családokért program

Folytatódik Védőháló az esztergomi családokért program

Kádár Annamária Az önbecsülés és küzdőképesség megalapozása gyermekkorban című előadására várja az érdeklődőket február 27-én az Helischer József Városi Könyvtárban.

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében a „Védőháló az esztergomi családokért” program keretein belül február 27-én, szerdán 17 órakor Kádár Annamária Az önbecsülés és küzdőképesség megalapozása gyermekkorban című előadására várja az érdeklődőket.

A gyermekeknek felnövekedésük során a külvilág kihívásai mellett meg kell küzdenie saját félelmeivel, szorongásaival, kishitűségével, ellentmondásos érzéseivel, indulataival és vágyaival, de a próbák alatt érik, fejlődik és egyre gazdagabbá válik a személyisége. A szülő segíthet ezeknek a megértésében, megélésében és a nehéz helyzetekkel való sikeres megküzdésben.

Az előadás ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 21. 13:13, kedd | Helyi

Gyereknapra izgalmas programokkal készülnek a tűzoltók

Gyermeknap alkalmából május 25-én, hatodik alkalommal nyílnak meg a tűzoltóságok kapui a gyerekek előtt. Esztergomban és a térségben is.

2019. Május 21. 10:02, kedd | Helyi

Hipermodern konditermet adott át a TE Connectivity

Valószínűleg Esztergom legkorszerűbb testépítő termét adták át az Ipari Parkban, a TE Connectivity gyárában a minap.

2019. Május 21. 09:45, kedd | Helyi

Rá akarták venni a betörők a felébresztett tulajdonost, hogy ne tegyen feljelentést

Az Esztergomi Járási Ügyészség a kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult bűnügyben két férfi letartóztatása hosszabbítására tett indítványt.

2019. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Egyetlen hazánk van: ez a magyar nyelv – Kazinczy döntő Esztergomban

A PPKE BTK VJTK hagyományosan 5. alkalommal adott otthont a felsőoktatási intézmények hallgatóinak megrendezett Kazinczy Ferenc Szép Magyar Beszéd Versenynek a minap.