Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Március 13. 05:01, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Függő játszma - improvizációs színházi előadás Zacher Gáborral Esztergomban

Függő játszma - improvizációs színházi előadás Zacher Gáborral Esztergomban

Nagyszabású célzott prevenciós program motivációs szakaszának kezdő eleme.

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programjának megvalósítása március 1-étől 2020. szeptember 30-ig tart mintegy 97 és fél millió forintos forrással.
A program keretében március 19-én a Momentán Társulat és Zacher Gábor részvételével két improvizációs színházi előadást tart a szeretetszolgálat az esztergomi művelődési házban.

A szervezők a szakmai résztvevőket 14 órai előadásra várják, míg a drogprobléma iránt érdeklődő laikus résztvevőket (szülők, nagyszülők, felnőtt korú fiatalok) 18 órától.
A Momentán Társulat Magyarország legnépszerűbb improvizációs színháza. A nézők bevonásával mindig az aktuális közönségre szabva az előadásokat. Élethelyzetekre, karakterekre improvizálnak a társulat tagjai, illetve a nézők kihívások elé állíthatják az imprószínészeket. Az általunk használt formák alkalmasak arra, hogy humorral problémákat vessenek fel és azokra megoldási lehetőségeket mutassanak.

Zacher Gáborral együttműködve jött létre egy inspiráló improvizációs előadás a témában, mindig az adott célcsoportra szabva. Humorral szeretnék körbejárni a nehéz kommunikációs helyzeteket a téma kapcsán.

Az improvizációs színházi előadáson való részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges: efop187oszsk@gmail.com címen (név, résztvevők száma)!

Regisztrációs adatlap ITT!

Facebook esemény ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 21. 13:13, kedd | Helyi

Gyereknapra izgalmas programokkal készülnek a tűzoltók

Gyermeknap alkalmából május 25-én, hatodik alkalommal nyílnak meg a tűzoltóságok kapui a gyerekek előtt. Esztergomban és a térségben is.

2019. Május 21. 10:02, kedd | Helyi

Hipermodern konditermet adott át a TE Connectivity

Valószínűleg Esztergom legkorszerűbb testépítő termét adták át az Ipari Parkban, a TE Connectivity gyárában a minap.

2019. Május 21. 09:45, kedd | Helyi

Rá akarták venni a betörők a felébresztett tulajdonost, hogy ne tegyen feljelentést

Az Esztergomi Járási Ügyészség a kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult bűnügyben két férfi letartóztatása hosszabbítására tett indítványt.

2019. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Egyetlen hazánk van: ez a magyar nyelv – Kazinczy döntő Esztergomban

A PPKE BTK VJTK hagyományosan 5. alkalommal adott otthont a felsőoktatási intézmények hallgatóinak megrendezett Kazinczy Ferenc Szép Magyar Beszéd Versenynek a minap.