Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 21. 15:12, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Google AdWords kampány kezelése

Google AdWords kampány kezelése

Olyan hirdetési formát kínál a Google AdWords rendszere, amely célzottan, hatékonyan, a keresés pillanatában éri el a potenciális ügyfeleket és a megfelelő oldalra irányítja őket.

Amennyiben valaki például az Ön Budapest IX. kerületi kávézójára keres rá, az AdWords segítségével elérheti, hogy a kávézó jelenjen meg elsőnek a fizetett keresési találatok között. A Google szolgáltatások (Gmail, Google Maps) és Google tartalmi hálózatát képező weboldalon is megjelenhetnek a hirdetései. Kell egy kis idő és gyakorlat annak ellenére, hogy elsőre egyszerűnek hangozhat az AdWords kampány kezeléséhez, felépítéséhez, valamint optimalizálásához.

A cégek marketing specialistákat, ügynökségeket bíznak meg ezekkel a feladatokkal, olyanokat, akik kellő szakértelemmel rendelkeznek, folyamatosan szemmel tudják tartani a kampányok teljesítményét. Ilyen ügynökség például a White Elephant Media, ahol szakértő csapatra bízhatjuk kampányainkat. Az AdWords kampánynak a releváns és jól megválasztott kulcsszavak alapelemei, így elősegítik, hogy azok számára jelenjenek meg hirdetések, akik az adott termék vagy szolgáltatás iránt érdeklődnek.

Hirdetésekhez kapcsolódnak a kulcsszavak, amik a hirdetési csoportok részei, amik a kampányt alkotják. Dolgozzunk több hirdetési csoporttal, hogy le lehessen állítani és ki lehessen szűrni a kevésbé jól teljesítőket. Negatív kulcsszavakat is van lehetőség a rendszerben hozzáadni, amivel még inkább biztosítjuk, hogy kizárólag a tényleges érdeklődőket érjék el a hirdetéseink.

Szintén elengedhetetlen a keresőhirdetéshez a jól megírt, minden szükséges információt tartalmazó szöveg. Az emberek nem fognak hosszú perceket tölteni a hirdetések böngészésével, amint megjelenik, másodpercek alatt el kell juttatni hozzájuk az információt, amiért az adott hirdetésre kattintsanak és nem a konkurensére. Túl sok dolgot nem javasolt belezsúfolni (mivel van bizonyos karakterszámlimit, ez nem is lehetséges), mert nem biztos, hogy mindent el fognak olvasni.

Az olyan AdWords kampányok esetében, ahol display hirdetéseket alkalmazunk, amelyek nem a keresőben, hanem a hálózati partneroldalakon jelennek meg, a vizuális elemeken van a hangsúly, így a tekintetet a hirdetésre vonzzák. Hirdetésgaléria-sablonok közül is lehet választani, de adaptív és egyéni képes hirdetéseket is fel lehet tölteni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.