Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 25. 10:23, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Gyerekrablók járják a környéket???

Gyerekrablók járják a környéket???

Egy fehér Audival és egy fekete furgonnal akartak elkapni és feltehetően elrabolni gyerekeket az elmúlt napokban több környékbeli településen is, állítják szülök a legnagyobb közösségi oldalon…

!!!!! Gyerekek vicce és agyszüleménye volt a visegrádi gyerekrablási kísérlet - Részletek ITT!!!!!

A beszámolók szerint Visegrádon pénteken egy fociedzésről hazafelé tartó pilismaróti fiút akartak behúzni egy fehér Audiba, de végül sikerült társának visszarántania. Egy másik poszt is hasonlóról, de az Audi mellett még egy fekete furgont is megemlítenek. A szülők állítják a környéken több településről is kaptak hasonló híreket.

A felhívást közzétevők szerint, értesítették a rendőrséget az esetről, sőt feljelentés is történt. Bűncselekmény hiányában azonban a hatóság egyelőre nem tud semmit tenni az ügyben.

Az aggódó visegrádiak már léptek: a fociedzéseket követően az edzők, és várhatóan polgárőrök, valamint a körzeti megbízott is fokozottan figyelnek. A szülők ezzel együtt féltik gyerekeiket.

Megkerestük a rendőrséget is az üggyel kapcsolatos kérdéseinkkel. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sem bejelentést, sem feljelentést nem kapott.

FRISSÍTÉS:

A Pest megyei rendőrség sajtóosztája is tájékoztatta szerkesztőségünket. Mint válaszukban kifejtették: a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai a közösségi médiából szereztek tudomást a híresztelésről. Azzal kapcsolatban adatgyűjtést végeztek, az érintett személyeket meghallgatták. Az ügyben nem merült fel olyan körülmény, amely bűncselekmény elkövetésének gyanúját támasztaná alá, ettől függetlenül az eset összes körülményét megvizsgálják.

Mint hozzátették: feljelentés, bejelentés az üggyel összefüggésben azonban nem érkezett hozzájuk. Ezzel együtt a szükséges erőkkel és eszközökkel biztosítják a közrendet a rendőrök és kiemelt figyelmet fordítanak a fenti híresztelésben foglaltakra.

Az egyenruhások kérése, hogy ha bármilyen gyanús körülményt tapasztalna bárki - a fent leírtakkal kapcsolatban is - azt soron kívül jelezze a 112-es segélyhívószámon vagy bármelyik rendőrnél, rendőri szervnél személyesen!

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.