Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 14. 13:09, hétfő | Helyi
Forrás: Új-Hullám

Györe Lajos Masters világbajnok

Györe Lajos Masters világbajnok

Györe Lajos, a dorogi Új-Hullám SE vízilabda vezetőedzője aranyérmes lett a budapesti FINA Masters VB-n a 30 év fölötti női vízilabda csapattal.

Györe Lajost az egykori válogatott játékosok kérték fel arra, hogy készítse fel őket a világbajnokságra. Az Új-Hullám SE számára nagy öröm, hogy ők adhatták az edzőt a kiváló játékosoknak. Ezúton is gratulálunk a csapatnak és Györe Lajosnak is!

Györe Lajos korábban játékosként magyar bajnok, KEK győztes, edzőként többszörös magyar bajnok, LEN- és Szuperkupa győztes volt. Az Európa-bajnok női felnőtt válogatott edzőjeként is ismerhettük, illetve utánpótlás szövetségi kapitányként is dolgozott. Györe Lajos 2015-ben Mesteredzői címet kapott a Magyar Edzők Társaságától, amely az edzői pályán elérhető legnagyobb szakmai elismerés. Mostani eredménye újabb szép bizonyítéka szakmai felkészültségének, tudásának és büszkesége a dorogi vízilabdasportnak is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.