Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 19. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Hogyan jelenjen meg cége az interneten?

Hogyan jelenjen meg cége az interneten?

Hogyan jelenjünk meg vállalkozásunkkal az interneten, miként használjuk a közösségi oldalakat, hogyan hirdessük magunkat, ezekre is válaszol a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az InfoEsztergom.hu.

A rendkívüli árvíz helyzet miatt elmaradt a közelmúltban a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint az InfoEsztergom.hu közös Online Marketing Szemináriuma. Június 21-én azonban pótoljuk az előadásokat.

10 órára a kamara esztergomi székházába várjuk mindazon vállalkozókat, cégeket, akik szeretnék megtudni egyebek közt, hogy mitől fog működni igazán honlapjuk, hogyan építsék fel megjelenésüket, miként használják ki a közösségi oldalak adta lehetőségeket.

Az online marketing szakemberek előadásaiból kiderül ezenkívül még az is, hogy milyen eszközöket használhatnak fel a vállalkozók, vállalkozások, cégek az ismertségük növelésére valamint, mik a legmegfelelőbb hirdetések az interneten. Mindemellett számos témában – mint a webáruházak, a lokális marketing, az e-mail marketing, keresőmarketing vagy az online ügyvitel – ötleteket, példákat ismerhetnek meg az előadás résztvevői.

Az érdeklődők a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara oldalán regisztrálhatnak az előadásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.