Városlista
2019. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 21. 10:03, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Új szolgáltatás indult a Vitézek Gym-ben Esztergomban. Csoportos és egyéni edzésekkel segítenek, hogy a nyárra meglegyen a tökéletes beach body neked is!

Te is megfogadtad az év elején, hogy leadsz pár kilót, vagy esetleg pont, hogy magadra szedsz egy kis izmot? Megvan még az év eleji lendület? Az ilyen típusú januári fogadalmakat sokkal könnyebb betartani, ha van egy edző, aki folyamatosan motivál céljaid elérésében. Ebben próbálnak a Vitézek Gym-ben segíteni mindazoknak, akik nyáron kifogástalan beach bodyval szeretnének büszkélkedni.

Elindult a VITÉZEK GYM EDZÉSTERVEZÉS - CSOPORTOS ÉS EGYÉNI EDZÉSPROGRAMOK SZAKKÉPZETT INSTRUKTOR SEGÍTSÉGÉVEL!

Gyertek el a haverokkal, vagy egyéni edzésporgramot is kérhetsz! Korábbi cikkünkben már írtunk a kedvező tagsági díjról, melyet mindenképpen érdemes kihasználnod.

Idén együtt elérjük álmaid formáját. Érdeklődj mielőbb Vitézek Gym facebook oldalán üzenetben, személyesen a Vitézek Gym-ben (Esztergom Nagy-Duna sétány 1, vagy e-mail címükön: vitezekgym@gmail.com!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 26. 14:33, kedd | PR

Három munkakörbe is állást hirdet a Neuzer-gyár

Minőségügyi Mérnők/Minőségügyi Vezető pozícióba, női matricázó és raktári takarító munkakörbe is várja az állásra jelentkezőket az esztergomi Neuzer Kerékpárgyár.

2019. Március 13. 11:40, szerda | PR

Hamarosan használhatjuk az azonnali fizetési rendszert

Már tesztüzemben van a 2019 június 1-én bevezetésre kerülő új rendszer, amely sokkal előnyösebb lesz a jelenleg használt szisztémánál mindenkinek, aki csak érintett a hazai pénzforgalomban.