Városlista
2018. május 26, szombat - Fülöp

Hírek

2017. Augusztus 10. 15:36, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/forrás és fotók: met.hu

Ilyen lesz a hétvégi időnk! Programszervezéshez!!!

Ilyen lesz a hétvégi időnk! Programszervezéshez!!!

Olvasói kérésre, hogy mindenki tudjon tervezni a hétvégére!

Péntek
Az országban döntően derült, csapadékmentes éjszaka lesz. Esztergombra is ezt jósolnak a szakemberek. A késő esti 25, 30 fokról kora reggelre 18 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet. A délkeleti szél időnként megélénkülhet.

Szombat
Erős gomolyfelhő-képződés mellett többnyire csak rövid napos időszakok lehetnek országosan. Szórványosan, majd késő délutántól keleten egyre többfelé várható zápor, zivatar. Akár Esztergomban is. A szél keleten is északnyugatira, északira fordul, és megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 22 és 25, másutt 25 és 32 fok között várható, északkeleten, keleten lesz a legmelegebb.

Vasárnap
A Dunántúlon, Esztergom térségében felhőátvonulásokra számíthatunk többórás napsütéssel. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között valószínű.

Kapcsolódó cikk:
Ganxsta Zolee és Tankcsapda – Őrült koncertek Esztergomban

Címkék: esztergom, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 25. 17:18, péntek | Helyi

Hétköznapi SM hős az esztergomi Béres Jenő – VIDEÓ

Gyógyíthatatlan neurológiai betegséggel, sclerosis multiplex-szel él együtt az esztergomi Béres Jenő, aki családjával pozitívan áll az élethez. Jenő nagyon szeret emberekkel beszélgetni és tartalmasan éli az életét.

2018. Május 25. 10:00, péntek | Helyi

A világ legjobb 12 képe közt Duna-partunk fotója!

Több tízezer kép közül bekerült az amerikai National Geographic napi válogatásának legjobb 12 fotója közé nemrégiben Nagy László képe, ami a Táti szigetnél készült a Duna-parton.

2018. Május 25. 08:51, péntek | Helyi

Utcán fekvő 65 éves asszonyon segítettek Esztergomban

Egy magatehetetlen, 65 éves, esztergomi asszonyon segítettek a helyi rendőrök csütörtökön.

2018. Május 25. 08:00, péntek | Helyi

Futás, jótékonyság, koncert Esztergomban - Segítsünk!

Május 26-án rendezi meg Esztergomban a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány és az Esztergomi Futóművek ASE az SM Jótékonysági futóversenyt.