Városlista
2019. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 08. 08:00, péntek | PR
Forrás: (x)

Ingyenes úszásoktatás, BL-győztes vízilabda oktató – Ismerd meg a REVSE Vízilabda és Úszó Sportegyesület

Ingyenes úszásoktatás, BL-győztes vízilabda oktató – Ismerd meg a REVSE Vízilabda és Úszó Sportegyesület

Junior aquatlon világbajnok, felnőtt magyar bajnok aquatlon és triatlon, felnőtt európa-bajnoki bronzérmes triatlonista, az év triatlon edzője korcsoportjában, Esztergomban a REVSE Vízilabda és Úszó SE alapítója.

Ki ő? Most többet megtudhatsz róla és céljairól…

- Mikor döntöttél az edzői hivatás mellett?

2013 óta foglalkozom tanítványokkal, az élsport mellett felnőttek online edzéstervezésével kezdtem. Akkoriban kint éltem Cremonában, Olaszországban, így a tanítványok nagy része is olasz volt.

- Mikor és milyen céllal alapítottad a REVSE sportegyesületet?

2015-ben költöztem haza Magyarországra. Esztergomban már hosszú évek óta nem működött vízilabda, így egy olyan sportág felépítésébe kezdtünk, ami mindig nagyon közel állt a szívemhez. Magyarország legsikeresebb csapatsportága a vízilabda és büszkék vagyunk, hogy Esztergomban újra van lehetőségük a gyerekeknek kipróbálni és űzni ezt a méltán híres sportot.

- Kik alkotják az oktatói csapatod?

Kezdetben úszóoktatók és úszóedzőkre volt elsősorban szükség, mert a nulláról kellett elkezdenünk. Tanítványaink nálunk tanultak meg úszni, majd az úszásnemek stabil elsajátítása után ismerkedtek meg a vízilabda alapjaival.
Egyre többen lettünk és egyre jobban előtérbe került a labda. 2017-től bajnokságban is indulunk kiváló szakedző irányításával.
A gyerekeket egészen a kezdetektől, úszásoktatás majd úszóedzés, vízilabda alapjainak megismertetése, később bajnokságban való szereplési lehetőség ez az, amit mi a REVSE kínálni tudunk.

Egy országos bajnok edző, Rendes Csaba (aquatlon, triatlon) oktatja a kezdő csoportot és szintén egy országos bajnok edző, Bereczki Miklós (vízilabda) képzi őket a vízilabda alapjaira és tovább. A haladó csoport edzéseit többnyire együtt csináljuk, hogy a különböző szinteknek megfelelő bontásban tudjon haladni a munka.

- Kik csatlakozhatnak hozzátok és milyen lehetőségeket biztosít az egyesület a tagjainak?

Az egyesületünkhöz bárki csatlakozhat 6 éves kortól.
Kezdő és kicsi csoportunkban az úszásoktatáson, úszás-technika csiszolásán van a hangsúly. Több úszásnem elsajátítása itt a cél, majd kezdjük a vízilabda alapjainak oktatását. Taposás, ismerkedés a labdával, labdavezetés stb.
Haladó csoportunkban már stabilan úszni tudó 3 úszásnemet ismerő gyerekek vannak, itt már labdahangsúlyos edzések vannak szárazföldi erősítéssel kiegészülve, illetve a vízilabda szabályrendszerének ismertetése.
Az egyesület a haladó edzéseken résztvevő gyerekeket már öltözteti, így csapatpáncél (úszónadrág), köntös, egyesületi melegítő, egyesületi póló.
Egységesek vagyunk, csapatot építünk.

- Milyen eredményekre vagy a legbüszkébb, melyet az egyesülettel értél el?

REVSE csapatunk tudatosan építkezik, taglétszámunk nő, kiváló példamutató-edzők dolgoznak a gyerekekkel. Csapat eszközállománya folyamatosan bővül.

- Hány éves kortól és milyen lehetőségekkel várjátok az érdeklődőket?

6 éves kortól várjuk a gyerekeket. Minimális úszástudás alapfeltétel.
1 úszásnem ismerete.
Több ponton is be lehet csatlakozni, teljesen kezdő és haladó szinten is várjuk a gyerekeket.

- Hogyan csatlakozhatnak hozzátok az érdeklődők?

Érdeklődni e-mailben a rendescs@gmail.com vagy telefonon a +36308466394 telefonszámon lehet.
Kezdő csapatunk edzései ingyenesek. (kedd-csütörtök 17.45-18.45)
Haladó csapatunk tagdíja 7 ezer/hó. (hétfő-szerda-péntek 17.00-19.00)
Edzések helyszíne: Szent István Strandfürdő 50-es medence.

REVSE a Facebookon ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 26. 14:33, kedd | PR

Három munkakörbe is állást hirdet a Neuzer-gyár

Minőségügyi Mérnők/Minőségügyi Vezető pozícióba, női matricázó és raktári takarító munkakörbe is várja az állásra jelentkezőket az esztergomi Neuzer Kerékpárgyár.

2019. Március 21. 10:03, csütörtök | PR

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Új szolgáltatás indult a Vitézek Gym-ben Esztergomban. Csoportos és egyéni edzésekkel segítenek, hogy a nyárra meglegyen a tökéletes beach body neked is!