Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Augusztus 13. 07:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

A világ egyik legjobban körülrajongott pasija kezd beérkezni a középkorba? Vagy inkább egy négy gyermekes apuka igazán megengedhet magának egy kis lazítást?

 Újabb baba érkezik Beckhamékhez? Gyanúsan gömbölyödik az a pocak, de úgy tűnik, ezúttal a terhet David Beckham (36) vette magára... Komolyra váltva: nem is olyan régen mutatta meg a sztárfocista, hogy milyen jó is a felsőteste, ám elég egy pici lazítás, és máris eltűnik a "sajtreszelő" a sörhas alatt a legfrissebb fotók tanúsága szerint.

A világhírű apuka épp a fiaival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal múlatta az időt a gyönyörű Malibun, amikor sikerült lencsevégre kapni. persze mi mást is csinálhattak volna, mint fociztak egy jót!

Ám valakik nagyon hiányoztak a családtagok közül: Victoria és a kis Harper egyelőre még nem merészkedett ki a napfényre, így továbbra is be kell érnünk a lelkes kispapa által kiposztolt fotókkal.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.