Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 12. 05:02, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Jövő őszig csúszik az új körforgalom átadása?

Jövő őszig csúszik az új körforgalom átadása?

Tábla szerint a Baross-Sugár-Ady utcák találkozásánál készülő körforgalom beruházásának határideje 2018. szeptember.

Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy általa küldött fotóval, hogy az egyszer már csúszott esztergomi, új körfogalom beruházás határideje 2018. szeptember. Az építkezésnél kihelyezett plakáton ez egyértelműen látszik is.

Mindebből pedig akár arra is következtetünk, hogy még tovább csúszik az átadás, amely már a rossz állapotban lévő csatornák miatt tolódik. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) szerint azonban 2018 tavaszára az elkészülhet.

Az új dátummal kapcsolatban ismét megkérdeztük a beruházó NIF illetékeseit. Mint közleményben kifejtették: a csatorna átépítését érintően jelenleg a tervezési munkák még zajlanak. Azok kiviteli terve várhatóan október végéig készülhetnek el, így a körforgalom és kapcsolódó szakaszok megépítésének ütemezéséről csak ezt követően tudnak tájékoztatást nyújtani.

Hozzátéve, hogy a teljes beruházás véghatárideje valóban 2018. szeptember, de törekszenek arra, hogy a zavartatást csökkentve a körforgalmat és a Baross Gábor utcát visszaadják a forgalomnak legkésőbb jövő tavaszig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT