Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 01. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra anya lett a negyvenes bombázó

Újra anya lett a negyvenes bombázó

Denise Richards váratlanul bejelentette, hogy adoptált egy gyereket, így már három lány boldog anyukája.

 

Újabb hollywoodi híresség lett anya a semmiből. Miközben ex-ura, Charlie Sheen éppen élete és méltósága összekalapálásán szorgoskodik, Denise Richards örökbe fogadott egy kislányt. A piciről sokat nem tudni, csak annyit, hogy nemrég született, és Eloise Joni-nak keresztelte el újdonsült anyukája. Az Eloise nevet Richards másik két lánya, Sam és Lola választották állítólag, míg a Jonit Denise édesanyja után örökölte meg a kicsi.

 

A negyvenéves színésznő adoptálása nemcsak váratlan fordulat, de meglepő is. Ugyanis nincs elkényeztetve nagyon munkával, és így most már három gyereket kell etetnie. Volt férje, Charlie pedig nagyon a közös lányaik nevelésében sem segédkezett az elmúlt években. Bár ezzel a porontyok nem jártak rosszul, mert sok hasznosat nem tanulhattak volna a drága papától.
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára