Városlista
2018. december 12, szerda - Gabriella

Hírek

2018. Július 05. 13:18, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Kábszeres cigivel kiütötte ismerősét, majd kifosztotta a dorogi fiatal

Kábszeres cigivel kiütötte ismerősét, majd kifosztotta a dorogi fiatal

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 dorogi férfi ellen.

A gyanú szerint É. Attila szerdán éjszaka kábító hatású cigarettával kínálta alkalmi ismerősét, aki ettől rosszul lett. Kihasználva a sértett öntudatlan állapotát, a gyanúsított átkutatta táskáját és eltulajdonította a benne lévő készpénzt. A sértett, amint magához tért, feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi rendőrök a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nyomozók az eltulajdonított pénzt is megtalálták, amelyet lefoglaltak.

É. Attilával szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív lett, ezért ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított a rendőrség. A gyanúsítottat a Dorogi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 12. 14:04, szerda | Helyi

Ajándék az Esztergomi Szemináriumtól - VIDEÓ

Az Esztergomi Szeminárium növendékeinek ajándéka a készület idejére.

2018. December 12. 12:40, szerda | Helyi

Nyolc törvényszék központja lesz Esztergom

A közigazgatási jogviták rendezésére önálló, kétszintű bírósági rendszer létesül a Közigazgatási Felsőbíróság és a közigazgatási törvényszékek felállításával.

2018. December 12. 09:23, szerda | Helyi

Pár nap alatt szinte elkapkodták

A város a szemlélőnek viszonylag könnyen megmutatja magát, de a valós tudással bíró szakemberek által összeállított kötet rádöbbenti az olvasót arra, hogy eddig milyen sok árnyalatról lemaradt.

2018. December 12. 08:17, szerda | Helyi

Tündéri ovis csoportokat fogadott a Babits iskola – FOTÓK

Karácsonyra hangolódtak óvodások a Babits Mihály Általános Iskolában kedden.