Városlista
2019. március 25, hétfő - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2018. Július 05. 13:18, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Kábszeres cigivel kiütötte ismerősét, majd kifosztotta a dorogi fiatal

Kábszeres cigivel kiütötte ismerősét, majd kifosztotta a dorogi fiatal

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 dorogi férfi ellen.

A gyanú szerint É. Attila szerdán éjszaka kábító hatású cigarettával kínálta alkalmi ismerősét, aki ettől rosszul lett. Kihasználva a sértett öntudatlan állapotát, a gyanúsított átkutatta táskáját és eltulajdonította a benne lévő készpénzt. A sértett, amint magához tért, feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi rendőrök a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nyomozók az eltulajdonított pénzt is megtalálták, amelyet lefoglaltak.

É. Attilával szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív lett, ezért ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított a rendőrség. A gyanúsítottat a Dorogi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 25. 14:11, hétfő | Helyi

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Új szolgáltatás indult a Vitézek Gym-ben Esztergomban. Csoportos és egyéni edzésekkel segítenek, hogy a nyárra meglegyen a tökéletes beach body neked is!

2019. Március 25. 11:32, hétfő | Helyi

Elvették tőle a kocsikulcsot, dühében törte-zúzta saját autóját az ittas férfi

Garázdaságért vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan akart vezetni, de azt megakadályozták kollégái. Dühében erre megrongálta a saját autóját.

2019. Március 25. 10:38, hétfő | Helyi

Tizenöt helyre törtek be, az egyik házból 25 milliót vittek el

Újabb három hónappal meghosszabbította az esztergomi ügyészség indítványára a bíróság annak a férfinak a letartóztatását, aki 2017 októberétől 2018. január 8-ig tizenöt betörésben vett részt három társával együtt.

2019. Március 25. 08:37, hétfő | Helyi

Nemzetközi motocross bajnokságot biztosítottak a kertvárosi polgárőrök - FOTÓK

Több ország versenyzői is képviselték magukat a hétvégi Nemzetközi Motocross Bajnokságon a kertvárosi MX Pályán.