Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2018. Július 05. 13:18, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Kábszeres cigivel kiütötte ismerősét, majd kifosztotta a dorogi fiatal

Kábszeres cigivel kiütötte ismerősét, majd kifosztotta a dorogi fiatal

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 dorogi férfi ellen.

A gyanú szerint É. Attila szerdán éjszaka kábító hatású cigarettával kínálta alkalmi ismerősét, aki ettől rosszul lett. Kihasználva a sértett öntudatlan állapotát, a gyanúsított átkutatta táskáját és eltulajdonította a benne lévő készpénzt. A sértett, amint magához tért, feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi rendőrök a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nyomozók az eltulajdonított pénzt is megtalálták, amelyet lefoglaltak.

É. Attilával szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív lett, ezért ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított a rendőrség. A gyanúsítottat a Dorogi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 19. 09:45, csütörtök | Helyi

Megyénkben folytatódik a Terminátor 6 forgatása

Komárom ipari parkjának egyik használaton kívüli csarnokában folytatódik a Terminátor 6 forgatása a spanyolországi felvételeket követően.

2018. Július 19. 09:36, csütörtök | Helyi

Körözött garázdát kaptak el Dorogon

Hat személyt fogtak el és öt főt, köztük két körözöttet állítottak elő szerdán megyénkben a rendőrök. Egy dorogi garázda kezén is kattant a bilincs.

2018. Július 19. 08:19, csütörtök | Helyi

Bírósági fellegvár lesz Esztergom - Ide költözik a legfelsőbb bíróság is?

Esztergomba költözhet a legfelsőbb bíróság – értesült a Magyar Idők. A lap szerint a Közigazgatási Felsőbíróság pedig már biztosan a városba települ át.

2018. Július 19. 08:08, csütörtök | Helyi

Állás azonnali kezdéssel Esztergomban!

ZÖLD-ÚT Esztergom Kft. keres azonnali kezdéssel raktáros- és anyagbeszerző munkatársat.