Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 06. 05:33, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kamion és autó ütközött a 10-esen – Kertvárosi polgárőr segített - FOTÓK

Kamion és autó ütközött a 10-esen – Kertvárosi polgárőr segített - FOTÓK

Nagy László, az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség vezetője szolgálati útról tartott hazafelé vasárnap Budapestről, amikor 22 óra körül egy kamion és személyautó balesetéhez ért harmadik autósként a 10-es úton a Kopárnál.

A szolgálati autóval keresztbe fordult az úton a tetőfényt bekapcsolva, majd az összetört autóhoz ment. Az autóban egy ember ült, aki sokkos állapotban volt, de a kérdésekre válaszolt. Mellkasi, hasi fájdalmakra panaszkodott. Tapintásra, átnézve a sérültet törést, ficamot nem talált, de a biztonság kedvéért felhelyezett egy nyakmerevítőt a sérültre – olvasható a Kertvárosi Polgárőrség közösségi oldalán..

Az autó eleje olyan mértékben roncsolódott, hogy áramtalanítani nem lehetett, ezért Nagy László egy porral oltó készüléket készenlétbe helyezett.

A menetközben értesített rendőrök és mentők is megérkeztek, a további intézkedéseket megtették, illetve a sérültet kiemelték és kórházba szállították.

Időközben a Pilisjászfalui Polgárőrséget is értesítette, akik körülbelül 10 perc alatt a helyszínre értek és félpályán elkezdték a rendőrökkel egyeztetve a forgalom terelést.

Nagy László ezúton szeretné megköszönni a GA Medic tulajdonosának a rendszeres oktatásokat, mely hasznosságát tevékenyen tudta a javára fordítani, illetve a Bata Medical Hungary Kft-nek a beavatkozó egészségügyi felszereléseket, melyeket hasznosított a balesetnél.

„Külön köszönet a jászfalui kollégáknak a gyors segítségért! Hangsúlyoznánk, hogy a biztonsági öv használata most is életet mentett, használjuk, csak egy mozdulat becsatolni” – emelte ki a Kertvárosi Polgárőrség vezetője.

Korábbi cikkek:

Baleset történt a Suzuki úton

Felborult egy kocsi Tokodnál - FOTÓK

Fotók: Pilisjászfalui Polgárőrség

Címkék: autó, baleset, kamion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.