Városlista
2019. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 06. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Karácsonyi adománygyűjtés indult Esztergomban

Karácsonyi adománygyűjtés indult Esztergomban

Esztergom polgármestere és a művelődési háza karácsonyi adománygyűjtést szervez az esztergomi rászoruló gyermekek számára.

Az adventi vásár idején a volt Zsinagóga épületében várják a felajánlásokat 9-19 óra között december 15-ig a szervezők, akik köszönettel fogadnak feleslegessé vált, de jó állapotú könyveket, játékokat, melyek másoknak még örömet okozhatnak. Ezenkívül szaloncukrot és csokoládét is.

A felajánlott adomány lehet: használt, de jó állapotú baba, autó, és plüssjáték, különböző korosztálynak szóló társasjáték, mese- és képeskönyvek, szaloncukor és csokoládé is. A felajánlott adományokból a településen élő hátrányos helyzetű gyermekeknek készítenek karácsonyi csomagot.

Kisgyermekes családok javára indult országos adománygyűjtő akció adta az apropót ahhoz, hogy az esztergomiak is segítsék a karácsony meghittebbé tételét a szegényebb családokban élő gyermekek számára is.

Várják azoknak a kedves, jó szándékú esztergomi polgároknak a segítségét adventkor, akik adományaikkal szebbé tudják varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 23. 19:12, kedd | Helyi

Elhunyt Mazurka Károly

Elhunyt Mazurka Károly, Esztergom Pro Urbe díjas kiváló pedagógusa, a Dobó Katalin Gimnázium egykori igazgatója – közölte a hírt Romanek Etelka polgármester közösségi oldalán.

2019. Április 23. 14:12, kedd | Helyi

Tüzekhez és kidőlt fákhoz siettek az esztergomi tűzoltók

Több tűzesethez is riasztották a tűzoltók Esztergom térségében a hosszú hétvégén.

2019. Április 23. 11:49, kedd | Helyi

Esztergomi klippremier!!! - VIDEÓ

Elkészült a Cups Lock együttes Örökre című számának videóklipje, amely már elérhető a Black ImageFilm youtube-csatornáján.

2019. Április 23. 11:04, kedd | Helyi

Útlezárás a belvárosban!

Április 23-án (kedd) reggel 6 órától várhatóan 24. (szerda) 24 óráig teljes szélességben le lesz zárva az Imaház utca és a Madách tér a forgalom elől.