Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Március 18. 10:39, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kezdődik az esztergomi motorcross szezon

Kezdődik az esztergomi motorcross szezon

Nyílt Nemzeti Motocross Bajnoksággal kezdődik március 23-án Esztergomban a motocross szezon az MX Pályán. Március 24-én is várják a futamok a közönséget.

Március 23-án, szombaton a női, junior és senior kategóriában mérik össze a tudásukat versenyzők, helyet adva a Beko meghívásos MX1-MX2 Open futamoknak is, melyeken indulhatnak külön élsport és tömegsport kategóriában a helyi hobbisok, vagy külföldi motorosok.

Vasárnap az elsőosztálytól a harmadosztályig induló versenyzők között osztogatják majd a bajnoki pontokat. Mindkét versenyen szurkolhatunk helyi versenyzőinknek. A 85 köbcentis kategóriában Pergel Bence, majd visszatérőként első bemutatkozásra bátyja, Pergel Márk húzhatja a gázt.

A dombok kis királya, a „Csévi csávó”, Hertlik Donoven is a dobogót célozza meg. Gál Lili, aki kategóriát váltott, indul nemcsak a női, hanem a férfi mezőnyben is mind két napon.

Az izgalmak mellett ételek és italok is várják a szurkolókat, de a fesztiváli hangulatban lesz még lángos, kürtöskalács és motocross bazári vásár is. Mindemellett a gyerekek részére készülnek a szervezők ingyenes motorozási lehetőséggel, akár elektromos, vagy akár benzinüzemű motorokkal.



A belépő a gyerekek számára ingyenes, a felnőtteknek pedig 1000 forint lesz.

Korábbi cikk:
Győzelemmel zárta a 100. versenyét Gál Lili

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.