Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 09. 19:12, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Kiderült, hogy hol működtetett bordélyházat egy nemrég lebukott férfi a térségben

Kiderült, hogy hol működtetett bordélyházat egy nemrég lebukott férfi a térségben

Élettársának és annak barátnőjének biztosított a prostitúcióhoz házat, sőt még szállította is őket.

Egy családi házban fogadták a nők a kuncsaftokat egy Esztergom környéki településen – írtuk nemrég az ügyészség információi alapján. A Tatabányai Törvényszék most – egyelőre még nem jogerős – ítéletet hozott az ügyben és kiderült az is, hogy hol működött a bordélyház.

Mint a törvényszék kifejtette: a vádlott és későbbi élettársa 2017-ben ismerkedtek meg egymással az interneten, ahol a nő prostitúciós tevékenységét hirdette. A nő és egy barátnője 2018 júniusától közös albérletben laktak. A vádlott és az interneten megismert nő 2018-ban élettársi kapcsolatot létesítettek, majd a nő ismerősével együtt hárman egy albérletbe költöztek. A vádlott tudta, hogy mind a két nő prostitúcióból él. 2018. augusztus elején a vádlott élettársának ötlete alapján a férfi lehetővé tette, hogy a két nő a sárisápi házában fogadja a vendégeit. A két nőt a vádlott szállította a sárisápi házhoz délelőttönként, este pedig haza is vitte őket. A vádlott tudta, hogy az élettársa és annak barátnője prostitúciós tevékenységet folytat a tulajdonában álló ingatlanban.

Az utcában lakó szomszédok jelzése alapján 2018. szeptember 13-án rendőrök jelentek meg a sárisápi háznál és igazoltatták a vádlott élettársának barátnőjét. Ezt követően a vádlott és az élettársa megszakították a kapcsolatukat, a két nő többet nem fogadott vendégeket a házban.

Az Esztergomi Járásbíróság április elsején tárgyalás mellőzésével meghozott büntetővégzésében a férfivel szemben prostitúció elősegítésének bűntette miatt 250 napi tétel (2000 forint/nap) pénzbüntetést szabott ki. Amennyiben a férfi az így kiszabott összesen 500 ezer forintot nem fizeti meg, a bíróság fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre változtatja át a büntetését.

A vádlott és az ügyész a végzés kézhezvételétől számított 8 napon belül tárgyalás tartását kérheti, így a végzés még nem jogerős – tette hozzá a törvényszék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.