Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 22. 18:59, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kiemelt standdal Esztergom az idei Utazás Kiállításon – VIDEÓVAL

Kiemelt standdal Esztergom az idei Utazás Kiállításon – VIDEÓVAL

Óriási érdeklődés övezte pénteken is az esztergomi standot az Utazás Kiállításon.

Kiemelt helyen szerepel a 42. Utazás Kiállításon az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület (ETTE), hiszen az expó díszvendége, Kecskemét és Bács-Kiskun megye, a 2023-s Európai Kulturális Főváros Veszprém, valamint Budapest pavilonjai közt kapott helyet.

Szekeresné Czinege Erzsébet, az ETTE elnöke elmondta, hogy gyümölcsöző tárgyalásokat folytatott több turisztikával foglalkozó különböző szervezettel, vállalkozással, valamint idegenforgalomban érdekelt, illetve Esztergommal és térségével kapcsolatban álló települések szakembereivel.

Az esztergomi pavilonnál rendkívül népszerű volt egyebek közt az Esztergom, a magyar állam bölcsője albumkönyv, az Irány Esztergom! kombinatív mese-turisztikai kötet és a tavaly kiadott Babits antológia, a város jelképeivel díszített promóciós, prezentációs termékekkel együtt.

A kiállítás február 24-éig várja az érdeklődőket, egyebek közt extrémsport eszközökkel teli Aktív Szigettel, luxushajó kiállítással, afrikai kiállítással és vásárral, Kölyökparkkal, illetve a Nemzeti Kastély- és Várprogram kiállításával. Mellettük természetesen a rendezvényen képviselik magukat a legnagyobb utazási irodák, illetve az európai, közel- és távol keleti, valamint afrikai országok is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT