Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Június 24. 19:28, vasárnap | Bulvár
Forrás: mti

Könnyedén nyerte a mozis hétvégét az új Jurassic-film

Könnyedén nyerte a mozis hétvégét az új Jurassic-film

Könnyedén nyert a Jurassic World: Bukott birodalom az észak-amerikai mozik jegypénztárainál, 150 millió dollárért (42 milliárd forintért )váltottak rá jegyet a nyitó hétvégén

- írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva. Noha az új epizód elmaradt elődje, a 208,8 millió dolláros hétvégével nyitó Jurassic Worldtől, a dinófilm ragyogóan kezdett Amerikában, miközben más országok mozis piacán már 561,5 milliónál jár a jegyárbevétele.

A magyar mozikban már június eleje óta látható a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével forgatott film.

A Bukott birodalomnak nem volt nehéz dolga, hiszen ez volt a hétvége egyetlen nagyszabású bemutatója, bár a második helyezett, a Hihetetlen család 2 második hétvégéjét is kiemelkedően zárta, további 80 millió dollárt keresett, ezzel észak-amerikai bevétele 350,3 millióra emelkedett. A szuperhősfilm 182,7 milliós nyitása az eddigi legjobb az animációk között.

A lista harmadik helye az Ocean's 8: Az évszázad átverése című, női főszereplőkkel készült mozié lett, amely harmadik hétvégéjén átlépte az észak-amerikai jegyárbevételek 100 millió dolláros határát.

A negyedik a Warnes Bros. vígjátéka, a Haverok harca lett 8,2 milliós bevétellel, a Jeremy Renner és Ed Helms fémjelezte filmet július 5-től láthatják a magyar nézők.

A Deadpool 2 az ötödik helyen végzett a hétvégi 5,2 milliójával, mellyel átlépte az észak-amerikai 300 milliós és a globális 700 milliós határt. A Deadpool első része Észak-Amerikában 363 millió, az egész világon 783 millió dolláros jegyárbevétellel zárt.

Címkék: film, jurassic world, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.