Városlista
2018. május 26, szombat - Fülöp

Hírek

2018. Február 13. 08:01, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Körözött férfit kaptak el a dorogi rendőrök

Körözött férfit kaptak el a dorogi rendőrök

Öt személyt fogtak el és három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény gyanúja miatt hétfőn a rendőrök. Dorogon egy keresett garázdát kaptak el.

A dorogi rendőrök hétfőn 11 óra 50 perckor Dorogon igazoltattak egy 30 éves férfit. Megállapították, hogy ellene a Dorogi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. H. Imrét a kapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei hétfőn 21 óra 18 perckor Tatabányán a Győri úton is keresett bűnelkövetőbe futottak. Egy 19 éves budapesti férfit igazoltattak. Az ellenőrzés során megállapították, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 26. 07:28, szombat | Helyi

Világrekordra készül a Suzuki a Hungaroringen

A Magyar Suzuki június 9-én, szombaton megrendezi a Suzuki Világrekorder Napot a Hungaroringen.

2018. Május 26. 05:02, szombat | Helyi

Szuper gyereknapi programok a Fesztiválszigeten

Idén még jobb programok várják a kicsiket és nagyokat Esztergomban!

2018. Május 26. 05:01, szombat | Helyi

Színes gyereknapi programok az Olvasókörben

Vasútmodell-kiállítás, társasjátékok, mese, zenés műsor - mindezekkel várja a gyerekeket és a családokat a Szentgyörgymezői Olvasókör szombaton 10 és 19 óra között.

2018. Május 26. 05:00, szombat | Helyi

A zene is összeköti Esztergomot és Bamberget

Esztergomba látogatott a minap a német testvérváros zeneiskolájának küldöttsége: a két zenede közös esztergomi koncertje mellett a várost és a környéket is megismerhették a bambergi diákok.