Városlista
2019. március 25, hétfő - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2018. Július 19. 09:36, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Körözött garázdát kaptak el Dorogon

Körözött garázdát kaptak el Dorogon

Hat személyt fogtak el és öt főt, köztük két körözöttet állítottak elő szerdán megyénkben a rendőrök. Egy dorogi garázda kezén is kattant a bilincs.

A dorogi rendőrök szerdán 13 óra 15 perckor Dorogon igazoltattak egy 24 éves férfit, aki ellen a Tatabányai Törvényszék garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A helyi lakost a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A tatabányai rendőrök szintén fenti napon 13 óra 45 perckor Tatabányán a Szent Borbála téren ellenőriztek egy férfit. A 42 éves helyi lakosról megállapították, hogy a Tatabányai Törvényszék körözését rendelte el. B. Zoltánt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 25. 14:11, hétfő | Helyi

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Új szolgáltatás indult a Vitézek Gym-ben Esztergomban. Csoportos és egyéni edzésekkel segítenek, hogy a nyárra meglegyen a tökéletes beach body neked is!

2019. Március 25. 11:32, hétfő | Helyi

Elvették tőle a kocsikulcsot, dühében törte-zúzta saját autóját az ittas férfi

Garázdaságért vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan akart vezetni, de azt megakadályozták kollégái. Dühében erre megrongálta a saját autóját.

2019. Március 25. 10:38, hétfő | Helyi

Tizenöt helyre törtek be, az egyik házból 25 milliót vittek el

Újabb három hónappal meghosszabbította az esztergomi ügyészség indítványára a bíróság annak a férfinak a letartóztatását, aki 2017 októberétől 2018. január 8-ig tizenöt betörésben vett részt három társával együtt.

2019. Március 25. 08:37, hétfő | Helyi

Nemzetközi motocross bajnokságot biztosítottak a kertvárosi polgárőrök - FOTÓK

Több ország versenyzői is képviselték magukat a hétvégi Nemzetközi Motocross Bajnokságon a kertvárosi MX Pályán.