Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 20. 08:45, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Körözöttek napja – Keresett garázdát kaptak el Esztergomban

Körözöttek napja – Keresett garázdát kaptak el Esztergomban

Öt személyt fogtak el a rendőrök csütörtökön és tíz főt állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény gyanúja miatt. Köztük egy keresett esztergomi garázdát.

Az esztergomi rendőrök csütörtökön 15 óra 50 perckor Esztergomban a Bem téren igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. A férfiról megállapították, hogy ellene a Szolnoki Törvényszék garázdaság miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Őt az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A tatabányai rendőrök csütörtökön 6 óra 10 perckor Tatabányán igazoltatták azt a 26 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. K. Sándort a rendőrök a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ugyancsak a tatabányai rendőrök, de 21 óra 35 perckor Tatabányán a Mártírok úton igazoltatták Sz. Ervin 51 éves helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy ellene a Tatabányai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A komáromi rendőrök 22 óra 30 perckor Banán a Jókai Mór úton ellenőrzés alá vontak egy személykocsi vezetőjét és utasát. A 22 éves utasról megállapították, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék, valamint az Egri Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.