Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Május 15. 12:47, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Lehúzva felejtett ablak lett a furcsa rendőri intézkedésből

Lehúzva felejtett ablak lett a furcsa rendőri intézkedésből

A szolgálnak és védenek jelmondatból utóbbit végezték ma délelőtt a Bánomi lakótelepen az esztergomi rendőrök, akik egy lehúzva felejtett ablak miatt vigyáztak hosszabb ideig egy luxusautóra.

Furcsa rendőri intézkedésnek lehettek szemtanúi a Bánomi lakótelepen az esztergomiak, írtuk mindezt alig egy órája. Mostanra azonban kiderült, hogy semmilyen különös bűntény nem történt, sőt még csak szabálysértés sem. Mindössze annyi, hogy lehúzva maradt egy autó hátsó ablaka.

Olvasónk hívta fel az esetre a figyelmünket, melyet követően felkerestük a megyei kapitányságot. A rendőrség sajtóosztálya pedig rendkívül segítőkészen és gyorsan közleményben kifejtette, hogy az esztergomi polgárőröktől kaptak egy bejelentést, melyet követően az egyenruhások a Bánomi lakótelepi parkolóhoz mentek, mivel egy ott parkoló személygépkocsi tulajdonosa lehúzva felejtette az autó oldalsó ablakát.

A járőrök bűncselekmény megakadályozása céljából a helyszínre mentek valamint ezzel egy időben értesítették a jármű tulajdonosát. A tulajdonos megérkezéséig pedig az egyenruhások biztosították a járművet.

Tízezer forint bírság egy lehúzva felejtett autóablakért?

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT