Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 29. 04:59, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Letartóztatták a környék sorozattolvaját – VIDEÓVAL

Letartóztatták a környék sorozattolvaját – VIDEÓVAL

Elrendelte a bíróság a minap lebukott sorozattolvaj letartóztatását.

A kórházi tolvaj után egy másik férfit is elfogtak az esztergomi rendőrök, aki kerékpárokat, rézcsövet, vascsövet és radiátort is lopott. A 24 éves tokodaltárói férfit letartóztatta a bíróság a minap.

Négy rendbeli lopás bűntett és három rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves tokodaltárói férfi ellen. Sz. Gergely március 4-én egy táti élelmiszerüzlet előtt leállított kerékpárt tulajdonított el. Négy nappal később egy melléképületből lopott el egy biciklit. A következő bűncselekményt március 12-én követte el, amikor egy tokodaltárói ház udvaráról radiátort, grillezőt, üstöt és vascsövet tulajdonított el. Négy nappal ezután szintén egy udvarról lopott, ezúttal rézcsövet és marógépet. Másnap a tettes még ezen kívül egy tokodi telephelyre is bement és egy tárolóba bejutott, de a riasztó megszólalt, ezért távozott. További két bűncselekményt követett el a tettes még márciusban, akkor szintén kerékpárt és egy hegesztő gépet lopott, amit később értékesített.

A sorozatnak az esztergomi nyomozók vetettek véget, akik március 25-én Dorogon elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Sz. Gergely lakásán a rendőrök kutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták. Az ellopott kerékpárokat a sértettek visszakapták. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az Esztergomi Járásbíróság március 28-án elrendelt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozói egy hét alatt így két sorozat elkövetőt fogtak el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT