Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. November 30. 05:02, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Marad a hideg a tél első hétvégéjén is

Marad a hideg a tél első hétvégéjén is

A tél első hétvégéjén is marad a hideg, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet. Jelentősebb csapadék nem várható, csak kisebb havazás valószínű

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken a keleti országrészben várható több napsütés. A felhős tájakon hószállingózás sem zárható ki. A szél főként a Dunántúlon megélénkül, a Fertő tó térségében olykor meg is erősödik. Hajnalban mínusz 10 és mínusz 3 fok között alakul a hőmérséklet, de néhol ennél hidegebb is lehet. A nappali maximumok mínusz 3 és plusz 2 fok között alakulnak.

Szombaton keletebbre változóan felhős, a Dunántúlon többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. A Nyugat-Dunántúlon elszórtan hószállingózás, kisebb havazás lehet. A minimumhőmérséklet a Dunántúlon mínusz 6 és mínusz 2, másutt mínusz 12 és mínusz 5 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul.

Vasárnap napközben csapadék nem valószínű, nagyrészt borult idő várható. Északnyugaton néhol megélénkül a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 9 és mínusz 2 fok között lesz. Napközben 0-6 fok várható - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.