Városlista
2019. január 16, szerda - Gusztáv

Hírek

2019. Január 12. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Megható levél egy kórházba került motoros Angyaltól

Megható levél egy kórházba került motoros Angyaltól

Megható levelet kaptak a Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulás szervezői a minap.

Tavaly június 23-án már negyedszer jótékonykodtak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tartották meg a már hagyományos a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat támogatták akkor is. Több százan vonultak fel és adományoztak, a szervezők pedig a bevétel teljes összegét, több mint 1,5 millió forintot a kórháznak ajánlották fel. (LÉGI VIDEÓN a 2018-as felvonulás!)

Az akció idén már ötödször zajlik majd le a nyáron.

„Az elmúlt öt évben, nagyon sok értékes pillanatot éltünk át ennek a rendezvénynek köszönhetően. Minden egyes ilyen pillanatra ajándékként tekintünk, és visszaigazolásként, hogy igenis, érdemes csinálni!” – írták az olvasónk által ajánlott bejegyzésükben a szervezők.

Egy ilyen ajándékpillanat az a levél is, melyet egy igazi motoros Angyal küldött a rendező csapatnak, amit szerkesztőségünk motoros tagja is meghatódva olvasott és teszünk a legnagyobb tisztelettel közzé:

„…az elmúlt egy hétben, az esztergomi kórházban ébredtem. (nem azért írom, hogy most elárasszatok a jóindulatú sajnálattal). Mivel elfogytak otthon az alvásra való pólóim, feleségem tegnap a Ti, A Motorosok is lehetnek Angyalok pólót hozta be nekem, amiben jót is aludtam. Reggel ébreszt az amúgy is végtelenül rendes és kedves nővérke, a hátamra fordulok (be voltam takarózva) és meglátja a logót a pólón. Erre kissé izgatottan és enyhén emelt hangon kérdi tőlem:
"Ön egy angyal?" Erre én picit zavartan és talán még elérzékenyülten is: "Igen, az vagyok." Eddig is büszkén viseltem ezt a Ti, az-az a Mi logónkkal ellátott pólót, de most valahogy mégis nagyobb értékkel bír, mint eddig. Köszönöm nektek! Üdv: G."

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 16. 17:14, szerda | Helyi

Segítsünk Kiss Máténak!

Olvasónk küldte a figyelemfelhívást, melyben a pilismaróti Kiss Máténak a megsegítését kéri. Gyűjtsük együtt a kupakokat!

2019. Január 16. 14:14, szerda | Helyi

Mentőhelikopter sietett Nagysápra

Olvasónk jelezte, hogy mentőautó, rendőrök, ráadásként pedig egy mentőhelikopter is érkezett Nagysápra szerda délután.

2019. Január 16. 12:56, szerda | Helyi

Esztergomi szála is van egy nemzetközi webáruházi csalásnak

Csak 20 millió forintot csalhatott ki egy webáruház Magyarországon, még nagyobb összeget Európa-szerte. Az ügyben nyomoz a rendőrség. Mint kiderült: a cég vezetőjének bejelentett lakcíme egy esztergomi romos házban van.

2019. Január 16. 10:56, szerda | Helyi

Ekkor szállítják majd el a fenyőfákat Esztergomban

Esztergomban két napon szállítja el a lebontott karácsonyfákat a Vertikál Nonprofit Zrt.