Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2019. Január 12. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Megható levél egy kórházba került motoros Angyaltól

Megható levél egy kórházba került motoros Angyaltól

Megható levelet kaptak a Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulás szervezői a minap.

Tavaly június 23-án már negyedszer jótékonykodtak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tartották meg a már hagyományos a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat támogatták akkor is. Több százan vonultak fel és adományoztak, a szervezők pedig a bevétel teljes összegét, több mint 1,5 millió forintot a kórháznak ajánlották fel. (LÉGI VIDEÓN a 2018-as felvonulás!)

Az akció idén már ötödször zajlik majd le a nyáron.

„Az elmúlt öt évben, nagyon sok értékes pillanatot éltünk át ennek a rendezvénynek köszönhetően. Minden egyes ilyen pillanatra ajándékként tekintünk, és visszaigazolásként, hogy igenis, érdemes csinálni!” – írták az olvasónk által ajánlott bejegyzésükben a szervezők.

Egy ilyen ajándékpillanat az a levél is, melyet egy igazi motoros Angyal küldött a rendező csapatnak, amit szerkesztőségünk motoros tagja is meghatódva olvasott és teszünk a legnagyobb tisztelettel közzé:

„…az elmúlt egy hétben, az esztergomi kórházban ébredtem. (nem azért írom, hogy most elárasszatok a jóindulatú sajnálattal). Mivel elfogytak otthon az alvásra való pólóim, feleségem tegnap a Ti, A Motorosok is lehetnek Angyalok pólót hozta be nekem, amiben jót is aludtam. Reggel ébreszt az amúgy is végtelenül rendes és kedves nővérke, a hátamra fordulok (be voltam takarózva) és meglátja a logót a pólón. Erre kissé izgatottan és enyhén emelt hangon kérdi tőlem:
"Ön egy angyal?" Erre én picit zavartan és talán még elérzékenyülten is: "Igen, az vagyok." Eddig is büszkén viseltem ezt a Ti, az-az a Mi logónkkal ellátott pólót, de most valahogy mégis nagyobb értékkel bír, mint eddig. Köszönöm nektek! Üdv: G."

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 23. 15:00, szombat | Helyi

Ideiglenesen változik az ügyfélfogadás a hivatalban

Egy napon a megszokottól eltérően lehet ügyeket intézni a polgármesteri hivatalban.

2019. Március 23. 11:00, szombat | Helyi

Egyházi fenntartásba kerül a zeneiskola

A képviselők megtárgyalták az Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola fenntartóváltási kezdeményezését is csütörtökön.

2019. Március 23. 08:40, szombat | Helyi

Malacokat akart lopni, de az állatok gyorsabbak voltak, mint a tolvaj

Az állatok gyorsabban futottak, mint a tolvaj, ezért nem tudta elkapni őket. Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2019. Március 23. 08:02, szombat | Helyi

Elkaptak Leányváron egy körözött nőt

Hat személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő pénteken térségünkben a rendőrök. Köztük egy körözött nőt Leányváron.