Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Október 22. 01:00, szombat | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu - fotó: illusztráció

Megszaporodtak a lakásbetörések Esztergomban

Megszaporodtak a lakásbetörések Esztergomban

Egyre több lakásbetörésről vagy kísérletről kaptunk hírt olvasóinktól a napokban. Az esetek a város különböző pontjain történtek az elmúlt időszakban, ám akad köztük hasonlóság is.

A Bánomi és a Móricz Zsigmond lakótelepről és Aranyhegyről is kaptunk hírt, miszerint lakásbetörés történt az elmúlt napokban, hetekben. Információink szerint volt, ahol a betörők sikerrel jártak és jelentősebb értéket vittek magukkal, akadt azonban, ahol csak az ajtót tudták feltörni, mert közben megzavarták őket a szomszédok. Egyes hírek szerint egyébként a betörők úgy próbálnak meg elbújni a szomszédok szemei elől, hogy lekenik valamivel az ajtók kukucskálóit.

A tettes vagy tettesek egyelőre még ismeretlenek, a rendőrség azonban nyomoz az ügyekben. Arról egyelőre még nincs információnk, hogy összefüggnek-e az esetek, és hogy esetleg egy banda műve lenne-e a betöréssorozat.

Az azonban biztos, hogy mostanság nem árt jobban figyelni és vigyázni értékeinkre és lakásunkra. Így például érdemes alaposabban megnézni a lakótömbökben járkáló ismeretleneket, vagy különböző biztonsági eszközöket beszerezni lakásunk védelmében.

Természetesen megkerestük a rendőrséget az ügyben, várhatóan hamarosan meg is kapjuk a hivatalos válaszokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT