Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 23. 09:17, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Mellkason szúrta vitapartnerét egy munkásszállón

Mellkason szúrta vitapartnerét egy munkásszállón

A csepeli körzeti megbízottak elfogták azt a férfit, aki egy munkásszállón szóváltást követően egy késsel megszúrta vitapartnerét.

A nyomozás adatai szerint a 48 éves budapesti Sz. Ferenc december 22-én 1 óra 30 perc körül egy csepeli munkásszállón szóváltásba keveredett egy férfival, majd magához vett egy konyhakést, azzal mellkason szúrta és távozott a helyszínről.

A sérültet – aki ekkor már életjelet nem mutatott – a munkásszálló egyik lakója találta meg és azonnal megkezdte az újraélesztést, míg egy másik lakó értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök átvették az újraélesztést és a mentők kiérkezéséig folytatták a sérült ellátását.

A csepeli körzeti megbízottak eközben megkezdték az elkövető felkutatását és személyleírás alapján rövid időn belül a Szent Imre téren elfogták Sz. Ferencet.

A férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indított eljárást, akit gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.