Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 12. 04:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Minden robogó őse a szomszédban

Minden robogó őse a szomszédban

A repülőgépgyártás technológiáit felhasználva született meg a kultikus robogó, a Vespa. A mérnök Enrico Piaggio meglátva az első tervet, a vidám kis alkotást örömében a darázshoz hasonlította (Vespa).

A stílusikonná válva motor filmek, sztárok védjegye lett. Gregory Peck korai filmje az 1952-es Római vakáció majd megduplázta az eladásokat, abban az évben 100 ezer darab kelt el, és azóta több mint 18 millió.

A motoverzum.com csapata pedig most a Bulldog esztergomi és az MZ TS 250 nyergesújfalui tesztje után egy gyönyörű darabot próbált ki Tatán. A tesztelt motor egy tatai fiatalemberé, aki nagy gonddal ápolja a márkát, a fotók helyszíne pedig az Angol Park.

Nem sok robogó bír ekkora rajongó táborral. A motorvezum.com csapata szerint pedig a tesztelt LX egy minden hájjal megkent stílusos kis robogó, amit birtokolni és használni kell akár napi szinten, a gondos ápolást hosszú élettartammal hálálja meg, a magasabb ára pedig erősítheti bennünk a tudatot, ilyen csoda kis paripája nem mindenkinek van.

Még több fotó és érdekesség a tesztalanyról, illetve a Vespa történetéről a moroverzum.com oldalon ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.