Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Január 11. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Január 16-án az érintett szolgáltatók részvételével munkaértekezleten tárgyalnak a szemétszállítással kapcsolatban a képviselők.

Esztergom Város Önkormányzata ezért január 16-án szerdán a Városháza nagytermébe dr. Szerencsés Gergely István képviselő, városüzemeltetési tanácsnok kezdeményezésére munkaértekezletet hívott össze, melyre a képviselőkön kívül meghívást kaptak a Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi- valamit a Jogi, Etikai és Ügyrendi Bizottságok tagjai, valamint a hulladékszállításban érintett konzorcium két tagja (Vertikál Nonprofit Zrt. és az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt) és az Eszköz Kft.

Az Önkormányzat eddig is egyeztetett a cégek képviselőivel, Romanek Etelka polgármester-asszony január 5-i közleményében arról tájékoztatott, hogy "az egyeztetések eredményeképpen bízom benne, hogy az érintettek egyetértésben és együttműködésben hamarosan aláírják azt a szerződést, amely ismét a Vertikál Zrt. mint fővállalkozó, és az esztergomi Eszköz Kft., mint alvállalkozó együttműködésével biztosítja a szemétszállítás zavartalan biztosítását a városban".

A közlemény szerint Esztergom önkormányzata – ahogy eddig, úgy a jövőben is – alapelvként arra törekszik, hogy mind a kötelező, mind az önként vállalt feladatokat a legmagasabb színvonalon, lehetőség szerint esztergomi vállalkozásokkal, cégekkel együttműködve lássa el az esztergomiak javára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT