Városlista
2019. március 25, hétfő - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2019. Január 11. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Január 16-án az érintett szolgáltatók részvételével munkaértekezleten tárgyalnak a szemétszállítással kapcsolatban a képviselők.

Esztergom Város Önkormányzata ezért január 16-án szerdán a Városháza nagytermébe dr. Szerencsés Gergely István képviselő, városüzemeltetési tanácsnok kezdeményezésére munkaértekezletet hívott össze, melyre a képviselőkön kívül meghívást kaptak a Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi- valamit a Jogi, Etikai és Ügyrendi Bizottságok tagjai, valamint a hulladékszállításban érintett konzorcium két tagja (Vertikál Nonprofit Zrt. és az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt) és az Eszköz Kft.

Az Önkormányzat eddig is egyeztetett a cégek képviselőivel, Romanek Etelka polgármester-asszony január 5-i közleményében arról tájékoztatott, hogy "az egyeztetések eredményeképpen bízom benne, hogy az érintettek egyetértésben és együttműködésben hamarosan aláírják azt a szerződést, amely ismét a Vertikál Zrt. mint fővállalkozó, és az esztergomi Eszköz Kft., mint alvállalkozó együttműködésével biztosítja a szemétszállítás zavartalan biztosítását a városban".

A közlemény szerint Esztergom önkormányzata – ahogy eddig, úgy a jövőben is – alapelvként arra törekszik, hogy mind a kötelező, mind az önként vállalt feladatokat a legmagasabb színvonalon, lehetőség szerint esztergomi vállalkozásokkal, cégekkel együttműködve lássa el az esztergomiak javára.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 25. 14:11, hétfő | Helyi

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Új szolgáltatás indult a Vitézek Gym-ben Esztergomban. Csoportos és egyéni edzésekkel segítenek, hogy a nyárra meglegyen a tökéletes beach body neked is!

2019. Március 25. 11:32, hétfő | Helyi

Elvették tőle a kocsikulcsot, dühében törte-zúzta saját autóját az ittas férfi

Garázdaságért vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan akart vezetni, de azt megakadályozták kollégái. Dühében erre megrongálta a saját autóját.

2019. Március 25. 10:38, hétfő | Helyi

Tizenöt helyre törtek be, az egyik házból 25 milliót vittek el

Újabb három hónappal meghosszabbította az esztergomi ügyészség indítványára a bíróság annak a férfinak a letartóztatását, aki 2017 októberétől 2018. január 8-ig tizenöt betörésben vett részt három társával együtt.

2019. Március 25. 08:37, hétfő | Helyi

Nemzetközi motocross bajnokságot biztosítottak a kertvárosi polgárőrök - FOTÓK

Több ország versenyzői is képviselték magukat a hétvégi Nemzetközi Motocross Bajnokságon a kertvárosi MX Pályán.