Városlista
2019. január 16, szerda - Gusztáv

Hírek

2019. Január 11. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Január 16-án az érintett szolgáltatók részvételével munkaértekezleten tárgyalnak a szemétszállítással kapcsolatban a képviselők.

Esztergom Város Önkormányzata ezért január 16-án szerdán a Városháza nagytermébe dr. Szerencsés Gergely István képviselő, városüzemeltetési tanácsnok kezdeményezésére munkaértekezletet hívott össze, melyre a képviselőkön kívül meghívást kaptak a Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi- valamit a Jogi, Etikai és Ügyrendi Bizottságok tagjai, valamint a hulladékszállításban érintett konzorcium két tagja (Vertikál Nonprofit Zrt. és az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt) és az Eszköz Kft.

Az Önkormányzat eddig is egyeztetett a cégek képviselőivel, Romanek Etelka polgármester-asszony január 5-i közleményében arról tájékoztatott, hogy "az egyeztetések eredményeképpen bízom benne, hogy az érintettek egyetértésben és együttműködésben hamarosan aláírják azt a szerződést, amely ismét a Vertikál Zrt. mint fővállalkozó, és az esztergomi Eszköz Kft., mint alvállalkozó együttműködésével biztosítja a szemétszállítás zavartalan biztosítását a városban".

A közlemény szerint Esztergom önkormányzata – ahogy eddig, úgy a jövőben is – alapelvként arra törekszik, hogy mind a kötelező, mind az önként vállalt feladatokat a legmagasabb színvonalon, lehetőség szerint esztergomi vállalkozásokkal, cégekkel együttműködve lássa el az esztergomiak javára.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 16. 17:14, szerda | Helyi

Segítsünk Kiss Máténak!

Olvasónk küldte a figyelemfelhívást, melyben a pilismaróti Kiss Máténak a megsegítését kéri. Gyűjtsük együtt a kupakokat!

2019. Január 16. 14:14, szerda | Helyi

Mentőhelikopter sietett Nagysápra

Olvasónk jelezte, hogy mentőautó, rendőrök, ráadásként pedig egy mentőhelikopter is érkezett Nagysápra szerda délután.

2019. Január 16. 12:56, szerda | Helyi

Esztergomi szála is van egy nemzetközi webáruházi csalásnak

Csak 20 millió forintot csalhatott ki egy webáruház Magyarországon, még nagyobb összeget Európa-szerte. Az ügyben nyomoz a rendőrség. Mint kiderült: a cég vezetőjének bejelentett lakcíme egy esztergomi romos házban van.

2019. Január 16. 10:56, szerda | Helyi

Ekkor szállítják majd el a fenyőfákat Esztergomban

Esztergomban két napon szállítja el a lebontott karácsonyfákat a Vertikál Nonprofit Zrt.