Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 11. 09:41, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Munkahelyi lopással zárta a műszakját a tokodi férfi

Munkahelyi lopással zárta a műszakját a tokodi férfi

Az esztergomi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást egy 23 éves tokodi férfival szemben, aki a gyanú szerint munkatárságtól lopott.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 23 éves tokodi lakos ellen.

A gyanú szerint a férfi tavaly december 21-én délután a nyergesújfalui munkahelyén, a sértett őrizetlenül hagyott táskájából készpénzt lopott el. Az elkövető a munkaidő után a lopott pénzből különböző boltokban vásárolt. Az esztergomi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a tokodi lakost, akit január 15-én gyanúsítottként kihallgattak. A 23 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon a férfi ellen a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT