Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. November 25. 05:00, szerda | Helyi

Nagy közönségsiker a VII. Tarnóczi Kupán

Nagy közönségsiker a VII. Tarnóczi Kupán

Az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok minden évben megrendezi azt a rendezvénysorozatot, amit különböző korosztályos focicsapatoknak ír ki, régi nagy hírű esztergomi játékosokról és edzőkről elnevezve.

Ebben a sorozatban szerepel – mindig november végén – a Tarnóczi kupa, 8-9 éves gyerekeknek szervezve. Idén 6 csapat nevezett be, akiket a szervezők 2 x 3-as csoportba sorsoltak. Az „A” csoportban nem született meglepetés, hiszen ESZTERGOM csapata magabiztosan nyerte a csoportot és jutott elsőként a keresztbejátszásba. A „B” csoportot LÁBATLAN nyerte meg hibátlan teljesítménnyel. A keresztbejátszás első mérkőzésén meglepetésre kikapott ESZTERGOM csapata KOMÁROMTÓL, persze ez semmit nem von le KOMÁROM érdemeiből, hiszen remekül küzdöttek.

A másik ágon LÁBATLAN sokkal nehezebben jutott túl NYERGESÚJFALU csapatán, mint azt sokan várták. Az 5. helyért TATA verte TÁTOT. A 3. helyet ESZTERGOM szerezte meg, simán verték NYERGESÚJFALUT. Következett a döntő, KOMÁROM és LÁBATLAN között. A csoportküzdelmek során már találkozott ez a két csapat, akkor LÁBATLAN simán nyert 4 – 0-ra. Na, de minden meccs már! Így volt ez most is, hiszen óriási mérkőzést vívott a két csapat, amit LÁBATLAN nyert meg 4 – 3-ra, egy utolsó pillanatban szerzett góllal.

A díjátadáson Osvald Zsolt főszervező méltatta Tarnóczi Imre életútját, mindenki elé példaként állítva Őt. A míves serlegek, díjak átadásában segítettek Tarnóczi Imre régi játékostársai közül: Winkler János, Osvald Béla és György Lajos, valamint jelen volt külföldről hazatérve ifj. Tarnóüczi Imre, Imre bácsi fia és unokája is.

forrás:rtve.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT